If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

ZÁZNAM vysílání Xboxu a Bethesdy ve 4K, Square Enix, Back 4 Blood a PC Gaming Show

Uvnitř všechny streamy.

Vzhledem k tomu, že Sony své vysílání či konferenci ani letos k E3 nepořádá, bude to nepochybně nejdůležitější vysílání ze všech, násobené přítomností her od Bethesdy, která v minulých letech mívala vlastní show. UPDATE - tady je záznam všeho:

Cover image for YouTube video

V neděli 13. června od 19:00 našeho času si rezervujte hodinu a půl, abyste s popcornem a kolou absolvovali přehlídku xboxových exkluzivit i řadu premiér od třetích stran.

Jistá je účast sci-fi RPG Starfield (poslední spekulace) a akce Halo Infinite (bude něco na těch drbech o vydání už v září?). Pravděpodobně též uslyšíme o Forza Horizon 5, Fable, Hellblade 2, Avowed od Obsidianu, možná něco o Wolfenstein 3 a spoustě jiných titulů, které vzejdou z akvizice Bethesdy Microsoftem. Když je tak silný v kramflecích, že se zavázal vypustit jednu velkou exkluzivitu každé tři měsíce, určitě toho bude mít dost v rukávu.

Také se zcela určitě dozvíme něco o přírůstcích na Xbox Game Pass, jestli je něco na těch zvěstech o Back 4 Blood od dne vydání a zda Bandai Namco nekecali s tím popřením Scarlet Nexus.

Mezi vrchol večera budou patřit debutové záběry přímo z hraní Battlefield 2042, z nichž EA vypustili párvteřinový teaser (v návaznosti na ohromující trailer):

V návaznosti na to proběhne ve 21:15 další vysílání Square Enix, od 23:00 delší prezentace Back 4 Blood od Warner Bros a později v noci PC Gaming Show a Future Games Show.

Tam bude nová hra Guardians of the Galaxy od Eidos Montreal či bližší pohled na Life is Strange True Colors (nastínění plánu):

Cover image for YouTube videoBack 4 Blood - E3 PvP Showcase
Cover image for YouTube videoSquare Enix Presents Summer Showcase
Cover image for YouTube videoPC Gaming Show @ E3 2021
Cover image for YouTube videoFuture Games Show E3 trailer - June 13th 4pm PT / 7pm ET / 12am BST / 1am CEST

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Halo: Infinite

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Starfield

Xbox Series X/S, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments