If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Uteklo už kompletní video z šestého Battlefieldu

Minuta a půl + UPDATE.

Nejprve důležité varování: rozhodně by si to neměli pouštět epileptici, protože z neustálého blíkání obrazovky se jim může udělat velmi zle.

Pro ostatní: Na Discordu dnes večer někdo zveřejnil "kompletní" video z nového Battlefieldu. Tedy víceméně to samé, z nějž jsme tu měli už šest vteřin, ale nyní v plné délce jedné a půl minuty.

Opatřeno to je vodoznakem jako dřívější screenshoty, přes nějž toho bohužel není na scéně příliš vidět. A upřímně řečeno, ani není moc o co stát, protože většinu pasáží již důvěrně známe z dřívějška, jen tam prostě bylo přidáno pár průletů kamerou nad povrchem či delší záběry na vrtulníky či rakety. Aneb ten insider Tom Henderson měl pravdu, když předtím razil, že osmdesát procent matroše jsme již spatřili.

Cover image for YouTube videoBattlefield -6 Trailer Battlefield 2021

Připomínáme, že dle PC Gameru má jít jen o nějaký interní nástřel, nikoli plnohodnotný odhalující trailer, ten asi bude začátkem června částečně jiný a lepší:

UPDATE - Tom Henderson prý zaslechl, že je nyní téměř jisté, že nakonec při oficiálním představení hry uvidíme odlišný trailer než tento. Ale původně se prý počítalo s tímto, ostatně EA ho dříve v tichosti ukázali i vybraným členům komunity (nikoli ale YouTuberům v rámci programu Game Changers), takže odporuje zjištěním PC Gameru o pouze interní povaze materiálu.

Cover image for YouTube videoFull Version! Official Battlefield 6 Trailer (Leaked) NEW! [With Sound]
Cover image for YouTube videoLEAKED BATTLEFIELD 2021 TRAILER

Mirror zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 2042

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments