If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pár podrobností o Far Cry 6 a záznam celého vysílání UbiSoftu

Od toho Poláka.

Než dojde v 18:30 k oficiálnímu představení ve vysílání UbiSoftu, viz níže, pojďme si ještě dát další podrobnosti o náplni hry. Někdo na Redditu totiž přeložil doprovodné povídání polského influencera zodpovědného za šestiminutový únik, z nějž jsme byli nadšeni včera. Později zde bude záznam všeho:

Cover image for YouTube videoFar Cry 6: Worldwide Gameplay Reveal

Příběh má být poměrně temný až znepokojivý. Zaznělo jeho přirovnání k seriálu Sky Rojo či filmu Army of the Dead, čili bude to o pomstě a ztrátě blízkých.

Obě postavy, ať už hrajete za muže či ženu, budou namluvené. Během některých speciálních útoků se kamera přepne do pohledu třetí osoby, vrátí se také unikátní uzdravovací animace.

Vedle mnoha podomácku vyrobených zbraní budete disponovat speciálními baťohy nazvanými "Supremo Backpacks", které zařídí extra silné údery.

Hratelnost bude velmi klasická, včetně RPG prvků, spíš evolucí minulých dílů než revolucí. Některé části oblečení vám vylepší statistiky, například bude jiné pro stealth postup a pro otevřený boj, může souviset s nutnou výbavou na určité mise.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 6

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments