Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Drobné, ale zjevné náznaky pokračování Kingdom Come Deliverance

Před pátečním oznámením?

Včera tomu byly přesně čtyři roky, co Warhorse 9. června 2017 slavnostně slíbili přesné datum vydání Kingdom Come Deliverance, které v únoru následujícího roku opravdu dodrželi. No řekněte, nebyla by to vhodná příležitost pro oznámení pokračování...?

Že se to klidně může stát, tušíme od konce května, kdy vešlo ve známost, že Koch Media v pátek večer uspořádají své E3 vysílání. Tehdy jsme však jen teoretizovali, bez jakýchkoli veřejných podkladů.

Nyní se situace změnila, protože se zdá, že začalo něco, co působí jako taková mini virálka na Kingdom Come 2. Pochopitelně se to z mnoha důvodů nemůže měřit s kampaní předcházející Battlefield 2042, ale přehlédnuto by to být nemělo:

1) Na této webové adrese je přes Twitch vysílána kancelář s počítačem, kam postupně přibývají různé tématické věci nápadně sladěné se zasazením tohoto středověkého RPG. Všimnout si tam můžete třeba koruny, žezla či rakve. Nevíme, jestli to je nápad přímo Warhorse nebo někoho z Koch Media (THQ Nordic), spíš asi ta druhá varianta, každopádně jsme zvědavi, co tam přibude v dalších dnech!

2) Tobias Stolz-Zwilling, mezinárodní PR manažer Warhorse na svém Twitteru zmínil, že tento týden bude našlapaný. Na co asi tak mohl narážet?

3) Oficiální Twitter účet Warhorse na této, jak by správně podotkl Dan Vávra, čím dál více toxické sociální síti olajkoval několik příspěvků, v nichž se fanoušci dožadují oznámení Kingdom Come Deliverance 2. Potřebujete pro své doměnky ještě něco jiného, tak do očí bijícího?

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Come: Deliverance

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments