If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Filmeček oficiálně přiblížil Jurassic World Evolution 2

Dinosauři jsou zpět - detaily, obrázky.

Jednička byla bestsellerem s mnoha miliony kusů, takže není divu, že studio Frontier připravuje pokračování.

Na Game Fest Summer Kickoff streamu tedy došlo k ohlášení budovatelsko-survival strategie s dinosaury, Jurassic World Evolution 2.

Fajn je, že vyjde ještě letos na podzim pro staré i nové konzole (vedle PC), jak slíbila homepage.

Jistá je účast herce Jeffa Goldbluma, který je takovou tváří Jurského parku odjakživa a tady si zopákne roli doktora Iana Malcolma.

V renderovaném filmečku se pouze nastínilo, že se hrátky s genetikou opět vymkly z rukou, protože jsme to jako lidstvo podcenili a brali to jen jako hračku. Prý bude opět potřeba zkrotit chaos, tentokrát však v úplně odlišném světě.

Cover image for YouTube videoJurassic World Evolution 2 | Announcement Trailer

UPDATE - spuštěna byla stránka na Steamu s podrobným popiskem novinek ve dvojce a prvními screenshoty:

Jurassic World Evolution 2 je očekávané pokračování velmi úspěšného manažerského simulátoru Jurassic World Evolution z roku 2018 od studia Frontier. Pokračování hry představuje novou podmanivou příběhovou kampaň, skvělé nové funkce a úžasné nové dinosaury, kteří působí neuvěřitelně opravdově a živě. K tomu přidejte rozšířené možnosti stavění a více možností přizpůsobení a dostanete ještě větší, lepší a autentičtější hru z prostředí Jurského světa.

Původní příběh z Jurského světa - Nechte se vtáhnout do působivého původního příběhu herního světa Jurassic World, který se odehrává po nezapomenutelných událostech filmu Jurský svět: Zánik říše. Snažte se chránit a krotit dinosaury a řídit chod parku po boku ikonických postav z filmů, včetně Dr. Iana Malcolma (Jeff Goldblum) a Claire Dearingové (Bryce Dallas Howard).

Vytvořte si svůj vlastní Jurský svět - Spravujte park pomocí podrobnějších manažerských nástrojů a kreativních možností. Stavte a přizpůsobujte si nové budovy a otestujte své manažerské schopnosti ve zcela nových lokacích - od hustých lesů až po skalnaté pouště. Pomocí bioinženýrství zachraňte více než 75 prehistorických druhů, včetně žádaných létajících a mořských ještěrů , a sledujte, jak si hledají teritoria, bojují o ně a realisticky reagují na ostatní tvory.

Pohrajte si s teorií chaosu - Režim Chaos Theory vám umožní zahrát si klíčové okamžiky oblíbených filmů - s nečekanými zvraty. Zakuste na vlastní kůži scénáře „co kdyby" z legendárních filmů Jurský svět a Jurský park. Každá úroveň se odehrává napříč obdobími a lokacemi ze všech pěti filmů. Dovolte franšíze Jurassic World, aby vás pohltila, a vyzkoušejte, co se bude dít, když se pokusíte zhostit nových výzev s nepředvídatelnými výsledky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Jurassic World Evolution

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments