Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Game Fest trailery: Two Point Campus, Overwatch 2, Escape from Tarkov, House of Ashes

Souhrn #1.

Two Point Campus, nedávno vyzrazené pokračování strategie Two Point Hospital o vysoké škole, jsme měli možnost vidět v prvním traileru - datem vydání je až 2022 (staré i nové konzole):

Watch on YouTube

Overwatch 2 si pochopitelně Blizzard schová až na vlastní akce, tady aspoň pustil krátký pohled na přepracované postavy (Baptiste a Sombra), aby seděly rebootovanému konceptu hry (pět proti pěti, namísto současnému standardu šest na šest):

Watch on YouTube

Z taktické FPS Escape from Tarkov jsme viděli zatím nejvíce ambiciózní lokalitu Concordia, což je rezidenční komplex pro náročné, který bude ve verzi 0.13:

Watch on YouTube

Příběhový trailer House of Ashes působil, jako byste se dívali na Medal of Honor či Call of Duty, nikoli na nástupce Man of Medan ze stejné série Dark Pictures Anthology. Datum upřesněno na 22. října letošního roku (více zde):

Watch on YouTube

Solar Ash, futuristickou 3D third-person plošinovku, vydají Annapurna Interactive koncem letošního roku pro PC (Epic Games Store), PS4 a PS5:

Watch on YouTube

Japonské RPG Tales of Arise, které vyjde 10. září, ukázalo nová prostředí a nastínilo příběh, více prý v příštích týdnech:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Two Point Campus

PS4, PS5, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments