Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhalení The Anacrusis, oldschoolového co-opu jak ze Star Treku

Od známých jmen.

Když se řekne, že Left 4 Dead potkává Star Trek, není to jen zjednodušená mediální zkratka. Za The Anacrusis totiž stojí Chet Faliszek, veterán z Valve a scénárista právě L4D, vedle dalších zkušených autorů z Riot Games (League of Legends).

Říkají, že v této na E3 odhalené co-op akci pro čtyři hráče jim jde hlavně o zábavu a vysokou znovuhratelnost.

Z řady vybočuje vizuální stránkou, která připomíná masivní vesmírné lodi ze 60. let minulého století. A také super chytrou umělou inteligencí, která na pozadí kuje pikle a snaží se, abyste se dobře bavili a příště se zase do hry vrátili. Ostatně s tím pomáhá expert na slovo vzatý, doktor a programátor Kimberly Voll. Jde prý o to, že se analyzuje vaše chování a dle toho jsou na vás posíláni protivníci.

Watch on YouTube

Celé to bude opět o tom, že levely zamoří hordy cizáků, s nimiž se v partičce se třemi přáteli utkáte, můžete kombinovat svou palebnou sílu tradičních zbraní i perky (ostřílenější členové týmu je mohou půjčit nováčkům, aby se nikdo necítil znevýhodněn).

Budou tady světelné zbraně, útočné rifle, brokovnice, ale i granáty či štíty. Herní třídy pro čtyři nečekaně přeživší se též zdají být poněkud oldschoolové, což může být klad nebo zápor. Ukáže se letos na podzim, až hra pro PC a Xboxy vyjde.

Na Steamu už jsou dokonce i hardwarové nároky, docela nízké, s 25 GB místa a Nvidia GeForce 8800 GT. První oficiální screenshoty:

Read this next