If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potvrzení Tiny Tina's Wonderlands, fantasy odbočky Borderlands

Trailer, datum + tiskovka.

Jak bylo v minulých dnech spekulováno, Gearbox a 2K Games oznámili samostatnou odbočku Borderlands.

Tiny Tina's Wonderlands vyjde někdy začátkem roku 2022 a inspirováno je čtvrtým DLC Tiny Tina's Assault on Dragon Keep pro Borderlands 2.

Oznamovací filmeček:

Cover image for YouTube videoTiny Tina’s Wonderlands – Official Announce Trailer [PEGI UK]

Pokud jste prý milovali tuto sérii, budete mít rádi i tuto hru, ačkoli tady je to mnohem více fantasy než sci-fi.

Počítá se s kouzlením i plným přizpůsobením vaší postavy. Tu opět namluví Ashly Burch a čeká vás putování šíleným světem, abyste porazili Dragon Lorda. Chybět u toho nemůže Butt Stallion.

UPDATE - dorazila tisková zpráva od domácího distributora Cenega Czech s dalšími informacemi, citujeme v plném znění:

Tiny Tina's Wonderlands je zcela samostatným zážitkem s bohatou kooperativní kampaní založenou na příběhu až pro čtyři hráče a také znovu hratelným obsahem na konci hry. 2K a Gearbox v nové ukázce představili jedinečné téma hry, fantastické prostředí a hvězdné obsazení. "Wonderlands je vyvrcholením více než deseti let vývoje Gearbox Software směrem k RPG střílečce zasazené do fantasy světa" uvedl zakladatel Gearbox Entertainment a výkonný producent Tiny Tina's Wonderlands, Randy Pitchford. "Pro mě je přenesení zbraní z Borderlands® do boje s draky, kostlivci, skřety a dalšími stvůrami v originálním fantasy světě Tiny Tina's Wonderlands, jako plně vybavené AAA videohře, splněný sen".

K hráčům se připojí vášnivý kapitán Valentine (Andy Samberg), robot posedlý pravidly Frette (Wanda Sykes) a milovaná Tiny Tina (Ashly Burch), která bude hráče provádět jako průvodce, ve světě, kde pravidla platí jen zřídka. Během jejich snahy porazit Dragon Lorda (Will Arnett) se hráči setkají s obsazením milých ztracených postav, jako je loutkový Bardbarian a jejich vlastní Fairy Punchfather.

"Stále hledáme nápady a způsoby, jak stavět na síle naší značky a jsme nadšení, že vám náš vášnivý kreativní tým může přinést skvělý svět a postavu, která bude rezonovat nejen u našich dlouholetých fanoušků ale i nováčků" řekl David Ismailer, prezident společnosti 2K.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments