Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Načapání v podpalubí z Far Cry 6 a hraní za záporňáky z minulých dílů

Působivá cutscéna a Season Pass potvrzen.

Na to, že má jít o hlavní hru tohoto výrobce na letošní podzim, jsme doufali, že předvede první souvislé záběry z hraní, leč to se bohužel nestalo. Nejspíš kvůli představení teprve před dvěma týdny, asi by to bylo moc brzy.

Na UbiSoft Forward jsme tedy z Far Cry 6 dostali dvojici materiálů, které mají jedno společné - jsou o zlosynech.

Nejprve to byla působivá cutscéna, kde jsou Dani a její přátelé načapáni při schovce v podpalubí lodi, když se patrně pokouší někam potají přepravit. Diktátor Anton v podání charismatického herce totiž měl správné informátory, že se mezi nimi nachází jeho pohřešovaný třináctiletý syn Diego.

Užijete si skvělý scénář dialogů, budete věřit, že se opravdu nachází na nějakém rozhrkaném starém plavidle v rozvojové zemi typu Kuba, a pochopíte, proč je Anton krutý. Na druhou stranu, jeho monology, jako zde o chycených rybách, si určitě oblíbíte a nedalo by se divit, pokud by měl někdo problém ho v závěru chtít zlikvidovat. Je to ale zároveň spoiler, když odkrývá, že ještě nezralý synátor bude péct s rebely.

Watch on YouTube

Ohledně Season Passu to nebyla taková bomba, jaká by mohla být, protože před streamem došlo k úniku. Stali jsme se tak jen svědky oficiálního potvrzení, že si v přídavcích netradičně zahrajte za tři darebáky z předešlých dílů Far Cry - za Vaase z tropické trojky, za Pagana z himalájské čtyřky a za Josepha z americké pětky. Což vše i tak nějak ladí se spekulacemi, že šestkou se má sága jaksi uzavřít a příště prý radikálně změnit koncept. V Season Passu získáte i plnou odbočku FC3: Blood Dragon.

Watch on YouTube

Právě okolo hraní za všechny záporňáky se točí i nová reklama na předplacenou službu Ubisoft+, která je nyní po první měsíc s šedesátiprocentní slevou. Jedná se o zjevnou přípravu půdy pro budoucí premiéry tří her (Far Cry 6, Rainbow Six Extraction, Riders Republic), které získáte v prémiových edicích hned v den vydání, takže se vyplatí to mít aktivní mezi zářím a říjnem.

Watch on YouTube

Read this next