Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tři odkryté hry, o nichž toho moc nevíme: A Plague Tale Requiem, The Outer Worlds 2, Contraband

Typický humor Obsidianu.

Hned při scéně s obloukovým průchodem v temném středověkém městě zmítaném morem bylo jasné, že se díváme na pokračování úspěšného A Plague Tale: Innocence. Když naskočil vydavatel Focus Home Interactive, potvrdilo se, že jde o A Plague Tale: Requiem.

Cíleno pouze pro PC, PS5, Xbox Series a Switch s vydáním ve 2022. Opět emocionální jízda s dívkou Amicií a jejím bratrem Hugem, kteří musí přežít v brutálním světě, co jim nic neodpustí. Více informací zatím není k mání:

Watch on YouTube

Když je zatím nějaký projekt jen v plenkách a nemáte co konkrétního ukázat, ale "něco" mít na E3 konferenci prostě za každou cenu "musíte" (zvlášť když úplně chybí Avowed), není špatné to pojmout jako tady právě Obsidian se svým typickým humorem. The Outer Worlds 2 odkryl ve filmečku, který vysvětlil, jak to bývá s upřímností u takových trailerů, když ještě ani není hotov design hry...

Zatím víme jen tolik, že se odehraje v novém solárním systému s novou posádkou, ale jinak hratelnost zůstane zachována jako v úspěšném prvním dílu. A že to bude konzolová exkluzivita Xboxu (vedle PC), takže fanoušci jedničky na PlayStation ostrouhají.

Watch on YouTube

O moc chytřejší nejsme u Contraband, což je zbrusu nový projekt tvůrců Just Cause 4 z Avalanche Software, kteří se na něm dohodli přímo s Microsoftem, čili i zde to je xboxová konzolová exkluzivita (vedle PC).

Klíčovými slovy jsou pouze: co-op, otevřený fiktivní svět Bayan, pašerácký ráj a 70. léta minulého století.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

A Plague Tale: Innocence

PS4, Xbox One, PC

The Outer Worlds

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments