Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Upřesněny termíny Age of Empires 4, Flight Simulator Xbox s rozšířením a Psychonauts 2

+ Halo Infinite MP screenshoty.

Přílišná pozornost nebyla v napěchovaném E3 vysílání Microsoftu věnována Age of Empires 4, takže docela zapadlo stanovení na 28. října 2021 pro PC (i v rámci Xbox Game Pass a Steamu). Nový sestřih je spíš filmečkem, byť čerpá z enginu, a odkryl dvě civilizace: dynastii Abbasidů a Francouze. Nadále platí přítomnost osmi pestrých civilizací, čtyř rozdílných kampaní s pětatřiceti misemi i s historickými postavami, nástrojů pro uživatelský obsah, multiplayerových módů pro osm lidí, tutoriálu a příběhového režimu navrženého pro nováčky.

Watch on YouTube

Port Microsoft Flight Simulator pro Xbox Series X a S vyjde 27. července 2021. O spekulované odnoži pro Xbox One nepadlo na E3 konferenci ani slovo. Zato bylo oznámeno od Paramount Pictures licencované rozšíření Top Gun: Maverick se stíhačkami z letadlové lodi. Venku zdarma na podzim 2021. Trailer natočený z xboxové verze:

Watch on YouTube

Ulítlá arkáda / plošinovka, kterou nikdo nevyhlíží, Psychonauts 2, bude k dispozici 25. srpna 2021 i pro Xbox One a PC.

Watch on YouTube

Co naopak vypadá výborně, je multiplayerová (Free-2-Play) část Halo Infinite s CTF a dalšími klasickými módy, slíbená na vypuštění ve stejný den co epická singleplayerová kampaň. Bohužel Microsoft kupodivu ani dosud neřekl, kdy se tak přesně stane, krom neurčitého "Vánoce 2021". Ani nepřinesl pořádné záběry ze singlu, pouze pasáž s létáním Master Chiefa ve stavu beztíže. Je to divné, že víme přesné datum všeho ostatního i Starfield vzdáleného rok a půl, ale vlajkové exkluzivity stále nikoli.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Age of Empires IV

Video Game

Halo: Infinite

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

See 2 more

Microsoft Flight Simulator (2020)

Xbox Series X/S, PC

Psychonauts 2

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments