If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O oživení série Dead Space se prý dozvíme v červenci

Šeptanda.

Lze to brát jako hotovou věc, protože tento zdroj se nikdy v minulosti nemýlil. Ať už šlo o odklad remasteru Mass Effect, konání xboxové konference, odhalení Battlefieldu či Mexiko ve Forza Horizon 5, vždy měl správné informace.

Redaktor Jeff Grubb z VentureBeat prohlásil, že zatím tajná hra bude oficiálně ohlášena 22. července na akci Electronic Arts.

Sice to nebylo řečeno na férovku, ale z různých jeho náznaků a vábení se má za to, že by mělo jít o oživení vesmírného sci-fi hororu Dead Space.

Ve streamu z konce minulého týdne řekl, že se jedná o oprášení zavedené značky od studia EA Motive.

Všichni fanoušci prý budou spokojeni, až nový díl uvidí, pokud tedy nezemřou dříve, což je skrytá narážka na slovo "dead" v názvu.

Dead Space mělo poslední třetí díl v roce 2013, ale pak EA tuto sérii odepsali, protože ji považovali za neperspektivní a s velmi vysokými náklady na vývoj se neprodávala tak úžasně, aby jim to stálo za pokračování. Jenže od té doby se situace na trhu změnila, tento žánr frčí (viz třeba Resident Evil Village), stejně jako hry s tímto zasazením (Starfield).

Navíc tvůrci Star Wars Squadrons mají s podobnými hrami už dobrou zkušenost, mohou zrecyklovat něco málo z několika svých odpískaných počinů. Dříve řekli, že pracují na několika neoznámených projektech, v nichž hráči prožijí své unikátní příběhy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dead Space 3

PS3, Xbox 360, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments