Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Celý svět hraje The Elder Scrolls Online

Prázdninový plán streamů a oslav.

The Elder Scrolls Online má za sebou úctyhodných sedm let, během kterých přidal kolem 600 hodin úkolů, obsahuje více než 25 000 zábavných NPC a do dnešního dne si jej zahrálo přes 18 milionů hráčů.

Je zatím největší hrou ze série Elder Scrolls a zároveň největším RPG na jakékoli konzoli, které kdy bylo vydáno.

"Na počest úžasného rozsahu hry vyzýváme celý svět, aby si zahrál The Elder Scrolls Online. Tato nová iniciativa, která začala včera 22. června a potrvá do 19. srpna, upozorní na ohromující rozsah a šíři hry The Elder Scrolls Online prostřednictvím několikaměsíční mediální a hráčské akce, jejíž jádro bude tvořit streamování a společenská zábava," praví tisková zpráva.

Počínaje začátkem základní hry a konče nedávno vydanou kapitolou Blackwood, bude tým hráčů prožívat svět ESO a vy se k nim můžete připojit prostřednictvím streamů na domovské stránce World Plays ESO.

"Ve spolupráci s vybranými oddanými hráči budeme od června do srpna na různých kanálech po celém světě představen úžasný svět ESO. Každý člen ESO Stream Teamu bude mít k dispozici jednu část hry, kterou si zahraje, a různí členové se představí na Twitch kanálu společnosti Bethesda. K zábavě se můžete připojit díky skvělým herním aktivitám pro PvP, dungeony a mnoho dalšího! Bude to skvělé dobrodružství a nikdy nevíte, jací speciální hosté se mohou objevit na některém z našich streamů.

Zveme vás i čtenáře, abyste byli svědky každého kroku na této cestě, a to tak, že si naladíte twitch.tv/Bethesda. Vzrušující událost můžete sledovat také prostřednictvím různých kanálů sociálních médií The Elder Scrolls Online. Uvidíme se na cestě, zatímco svět hraje ESO!"

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls Online

PS5, Xbox Series X/S, PC, Mac

Awaiting cover image

The Elder Scrolls Online

PS4, Xbox One

About the Author

Redakce

Contributor

Comments