Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak šlape Cyberpunk 2077 PS4 po vrácení na PlayStation Store?

+ konec odškodňování na Xboxu a opravy do příštího patche.

Pondělní opětovné nahození PS4 verze Cyberpunk 2077 do nabídky obchodu PlayStation Store samozřejmě nemohlo zůstat bez odezvy.

Jak hra nyní na staré konzoli od Sony šlape a zda se výkon zvýšil oproti dřívějšku, to se jali zjistit kolegové z Digital Foundry.

Podle nich je nyní digitální PS4 verze výrazně lepší než loni v prosinci, leč k dokonalosti má se současným patchem 1.23 stále ještě daleko.

Watch on YouTube

Microsoft mezitím oznámil, že od 6. července končí jeho nadstandardní politika pro žádosti o vrácení peněz po nespokojenosti se zakoupenou xboxovou verzí Cyberpunk 2077.

V doprovodném článku na technické podpoře se píše, že tvůrci tvrdě pracovali na aktualizacích, takže na hru budou moci být znovu uplatňována běžná pravidla jako na kteroukoli jinou digitální verzi pořízenou z Xbox Store.

CD Projekt Red pak v rámci snahy o zlepšenou komunikaci s fanoušky zveřejnil, na co se momentálně soustředí pro opravy do příštího patche, po nahlášení těchto potížích od samotných hráčů.

Jedná se o chyby v několika questech (Play it Safe, Cyberpsycho Sighting: Smoke on the Water, Sweet Dreams), které vývojáři právě prozkoumávají, ať s nimi něco provedou.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments