Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rust dostal Nvidia DLSS a Escape from Tarkov zase Reflex

Dvakrát o updatech.

Populární hra Rust, která je v žebříčku deseti nejhranějších her na Steamu, minulý týden dostala aktualizaci zpřístupňující NVIDIA DLSS. Přinese až 50% výkonu navíc. Escape from Tarkov zase dostává NVIDIA Reflex, tudíž latence systému se sníží o více než třetinu.

Součástí aktualizace je i zpřístupnění technologie NVIDIA DLSS, která pomocí AI zvýší výkon systému až o 50% při zachování kvality obrazu srovnatelné s vykreslováním v nativním rozlišení. DLSS dokonce v mnoha případech dokáže vylepšit ve hře vyhlazovaní hran oproti předchozím dostupným možnostem. Redukuje časový aliasing, objekty v dálce budou detailnější a anti-aliasing se zpelší také na četném porostu ve hře. Nové video Rust s NVIDIA DLSS je k dispozici zde:

Watch on YouTube

"Ve hře Rust mohou zlomky vteřin rozhodovat o životě a smrti a NVIDIA DLSS nabízí našim hráčům vyšší výkon bez ztráty vizuální kvality a lepšího celkového zážitku, což je výhra pro všechny," říká Helk, vedoucí projektu, designér a programátor Rust.

Hra tak úspěšně navazuje na květnovou implementaci technologie NVIDIA Reflex ke snížení latence systému až o 38%. Díky kombinaci obou technologií dostanou majitelé GeForce RTX rychlejší odezvu a více FPS, což jim dá značnou výhodu nad ostatními.

Zmíněný reflex je nově také v Escape from Tarkov, populární hardcore taktické akční hře od Battlestate Games. Díky aktualizaci Escape from Tarkov a nadcházející podpoře CrossFire HD bude technologie NVIDIA Reflex již ve 12 z 15 nejlepších kompetitivních stříleček.

Pro zapnutí je třeba nainstalovat nejnovější Game Ready ovladače, aktualizaci hry a v grafickém nastavení zapnout NVIDIA Reflex. Latence systému se díky novince sníží až o 38%, což výrazně zlepší odezvu na ovládání. Nové video ukazující výhody ve hře naleznete níže.

Watch on YouTube

Read this next