Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bright Memory: Infinite v traileru o zbraních a bossovi v oblacích

+ o pokroku vývoje.

Čínské jednočlenné studio k příležitosti tamní online akce Bilibili přichystalo nový trailer z Bright Memory: Infinite.

Pojednává o speciálních palebných módech každé ze zbraní. Například uprostřed hry získáte odstřelovací pušku, která má unikátní kulky s výbušninou, co se nejprve přilepí na povrch jakéhokoli objektu, včetně nepřátel, než pak způsobí zkázu širokému okolí.

Pozorní diváci si také z tohoto žánrového hybridu všimnou bitvy s bossem v pozdější fázi. Konkrétně se jedná o střet s "Mysterious Masked Man" v zavěšených chrámech ve 20 tisíci metrech (ne, to není překlep). Hráč se musí vypravit na vrchol hory a použít svůj vystřelovací hák, aby se chytil padajícího letadla a dostal se tak do města s obrovskou gravitací černé díry.

Watch on YouTube

FYQD se také nechali slyšet, že optimalizovali tvář Shelie, i v reakci na negativní ohlasy hráčů, kterým se nelíbila verze z loňského roku. Nový vzhled postavy má čerpat z detailní a vysoce přesné technologie, jejíž využití se prý opozdilo.

Hra jako taková vstoupila do finální fáze vývoje, kdy se momentálně řeší dabing, hudba, konverze a debugování, aby se stíhalo vydání koncem letošního roku.

Read this next