If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dosud největší update Cyberpunk 2077 vyvrácen

+ studio ve Vancouveru otevřeno.

Vězí za tím jen chybná interpretace oficiální marketingové kampaně na YouTube a Instagramu, kde se hovořilo o "dosud největší aktualizaci" pro Cyberpunk 2077. Z toho někteří vydedukovali, že by snad brzy mohlo dorazit něco zásadního, o čem se ještě nevědělo.

Ale vzhledem k tomu, že update 1.23 je venku teprve od 17. června, se to zdálo být příliš brzy, i vzhledem k prázdninám a několikaměsíčnímu odstupu od předešlého patche 1.2 z března.

CD Projekt Red v oficiálním vyjádření pro kolegy z polského Eurogameru popřel, že by něco takového bylo na spadnutí:

"Šlo jen o malou připomínku aktualizace 1.2 a faktu, že hra je zpět k zakoupení na digitálním obchodě pro PlayStation. Informace o příštích updatech oznámíme standardně prostřednictvím našich oficiálních kanálů."

Polské studio se dnes jinak na sociálních sítích pochlubilo, že završilo operaci vedoucí k otevření nové pobočky v kanadském Vancouveru.

O tomto jeho záměru víme už od března, šlo o akvizici tamních Digital Scapes, se kterým probíhala spolupráce po tři roky. Dle analytika Daniela Ahmeda proto toto máme brát jen jako finální podepsání dohody. CDPR tak bude mít tři hlavní kanceláře, spolu s těmi ve Varšavě a Krakovu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments