If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Premiéra písně ze hry Kings Bounty 2

Jak tedy zní Nostria?

Společnost 1C Entertainment a Prime Matter s hrdostí odhalují Greflet's Song, první kousek z oficiálního soundtracku ke hře Kings Bounty 2 a dávají tak hráčům ochutnat, co je v rámci hudby v Nostrii čeká.

Skladbu složil oceňovaný hudební skladatel a producent Raney Shockne. Sídlí v Los Angeles a napsal a produkoval hudbu pro hvězdy jako je Pitbull, Giorgio Moroder, Britney Spears, Foxes, Matthew Koma, a pro víc jak 30 filmů a 100 televizních pořadů. Je ale také známý herním fanouškům z Dragon Age: Inquisition, částí hudby pro Cyberpunk 2077, Star Wars Battlefront 2 či The Sims.

Greflet's Song předvádí uznávaná ruská hudebnice a hvězda YouTube Alina Gingertail, která proslula díky svým coverům písním z her a filmů. Její tvorbu sleduje víc jak 1.3 milionů fanoušků.

Cover image for YouTube videoKing's Bounty II — Greflet’s song (Raney Shockne ft. Alina Gingertail)

"Jsem z této spolupráce nadšená, již několik let dělám předělávky různých písní z her a filmů a nyní nastal ten okamžik, kdy mohu předvést originální píseň pro hru Kings Bounty, vytvořenou slavným hudebním skladatelem a producentem Raney Shocknem," řekla Alina Gingertail. "Nemohu se dočkat, až vám odhalíme všechny naše písně, zahraji si hru a budu se toulat po Nostrii. Slyšela jsem, že svět je ve hře opravdu velký s epickým příběhem a taktickými bitvami... ale prozatím si poslechněte naši píseň. Pro Nostrii!"

Kings Bounty 2 s českými titulky bude k dostání už 24. srpna 2021 pro Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch a PC.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

King's Bounty 2

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author

Redakce

Contributor

Comments