Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhalení NBA 2K22

Zatím obal, edice a spolupracující hvězdy.

Společnost 2K dnes oznámila kompletní seznam sportovců pro NBA 2K22, další pokračování nejlépe hodnocené a nejprodávanější série basketů za posledních 20 let.

Hráči se mohou těšit na jména jako třeba Luka Dončić, který zdobí obal standardní edice, zatímco trojici impozantních velikánů NBA - Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki a Kevin Durant - najdete na prémiové edici k oslavám 75. výročí NBA.

Dončić k tomu řekl: "Jsem hrdý, že mohu reprezentovat svou zemi díky obalu hry, která je v barvách slovinské vlajky. Basketbal mi toho dal hodně a jsem nadšený, že tento rok to mohu vrátit ve spolupráci s nadací 2K Foundations a mohu tak pomoci dětem po celém světě."

Watch on YouTube

Hra bude k dispozici 10. září 2021 pro PC (digitálně) a PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One a Switch krabicově. Nabídne prý nejlepší vizuální prezentaci ve své třídě, AI hráče, historické týmy a široký zážitek.

Detaily o novinkách, včetně prvních ukázek, odhalení nových funkcí, soundtracku a mnoho dalšího, se dozvíme v následujících týdnech.

NBA 75th Anniversary Edition pak oslavuje tři ikonické muže NBA, kteří působili během posledních 75 let.

Síň slávy, šestinásobný mistr NBA a šestinásobný MVP, vůdce v bodování NBA žebříčku - Kareem Abdul Jabbar - legenda, která stále ovlivňuje dnešní hru, od jeho patentovaného Skyhooku až po jeho aktivity v sociálních složkách.

Čtrnáctinásobný All-Star, mistr NBA a MVP - Dirk Nowitzki - ztělesňuje nejen globální expanzi basketbalu, ale také vývoj samotné hry.

Jedenáctinásobný All-Star, ligový MVP a dvojnásobný mistr NBA - Kevin Durant - legenda sama o sobě, známý svým jedinečným působením v lize, se již potřetí objevuje jako tvář NBA 2K.

Charly Palmer je umělcem z Atlanty, jehož tvorba je definována složitými kompozicemi a jedinečnou technikou a stylem. Plamerova práce je vystavena po celém světě a naposledy je znám svou sérií obrazů s názvem "America Must Change", které byly i na obálce magazínu TIME.

Obal her NBA byl vždy prostor pro vyprávění příběhů a způsob, jak předvést jedinečné a různorodé zázemí tohoto sportu," řekl Alfie Brody více prezident pro globální marketingovou strategii NBA 2K. "Kultura kolem basketbalu je živá a překračuje globální geografické hranice." Letos chceme tuto globální rozmanitost předvést prostřednictvím jedinečného Charlyho umění.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

NBA 2K21

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

About the Author

Redakce

Contributor

Comments