Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Akční kooperativní survival RPG Tribes of Midgard krabicově i u nás

Obsah Deluxe edice.

Domácí vydavatel HYPE oznámil, že zanedlouho vydá krabicovou edici této nové hry i v České republice.

Akční kooperativní survival RPG Tribes of Midgard: Deluxe Edition vypustí krabicově 30. července 2021 pro herní konzole PlayStation 4 a PlayStation 5.

Krabicová Deluxe Edition obsahuje navíc sadu sluneční výzbroje valkýr, skládající se z brnění, meče a štítu, a dvojici mazlíčků. K včasné předobjednávce získáte také sadu letní Eiřiny výzbroje, skládající se z brnění, kladiva a štítu.

Tribes of Midgard se odehrává v severském světě plném temných tvorů, skrytých bohů a tajemných pokladů. Jako Damoklův meč visí nad lidmi blížící se invaze obrů při Ragnaröku - obávaném konci světa. K rozhodující bitvě se schyluje ve vesnici, v níž se nachází posvátné semeno Yggdrasilu, Stromu světa. Ujměte se role einherjara, slavného vikingského hrdiny z Valhally, vyvoleného Valkýrami k tomu, aby ochránil semeno Yggdrasilu a zachránil zemi smrtelníků, mezi Seveřany zvanou Midgard. Ponuré přízraky z Helheimu si už brousí zuby na posvátné centrum vaší vesnice. Odražte je a ukažte všem, že svou kůži nedáte lacino!

Tribes of Midgard je od základu navržena pro sólové i kooperativní hraní. V boji za záchranu světa se k vám může přidat až devět spoluhráčů, přičemž hra automaticky odstupňuje náročnost všech výzev podle velikosti vaší družiny. Posilujte společně obranu své vesnice, vydávejte se pospolu do neznámé divočiny a porážejte bok po boku nestvůry i obry. Vybírejte z osmi různých tříd postav a mnoha bojových stylů podle toho, které vám nejlépe vyhovují. K vaší vesnici se krok za krokem přibližují obři toužící zničit svět smrtelníků a tím naplnit proroctví o jeho konci. Vybudujte proti nim pevnou obrannou hráz a čelte zkáze Ragnaröku společně!

Watch on YouTube
  • Kooperace až v deseti lidech: Založte kmen pro jednoho až deset hráčů a společnými silami ho do posledního dechu rozvíjejte.
  • Klasické izometrické souboje: Atmosférická hack & slash vikingská akční hra v izometrickém zobrazení a úžasném trojrozměrném prostředí.
  • Neustále se měnící svět lákající k průzkumu: Rozsáhlý, procedurálně generovaný svět plný starobylých relikvií, potulných obchodníků, děsivých podzemí a zrádných nepřátelských táborů. Při toulkách Midgardem zůstávejte ve střehu a nenechte se zaskočit rozbouřenými živly ani děsivými nepřáteli vynořujícími se ze tmy při střídání dne a noci.
  • Vyrábějte legendární předměty: Podělte se o nasbírané suroviny s ostatními a využijte je k vykování smrtonosných zbraní, namíchání mocných lektvarů nebo posílení obrany své vesnice.
  • Stavějte kdekoliv: Budujte stavby, díky kterým se dostanete na nepřístupné výšiny a útesy, překročíte řeky nebo utvoříte nezdolnou palisádu kolem celé vesnice.
  • Braňte svůj domov v noci: Odrážejte hrozivé legie obryně Hel, útočící pod rouškou tmy na vaše obranná postavení.
  • Svádějte líté bitvy s bossy: Změřte síly se strašnými obry a porazte je dřív, než zničí semeno Yggdrasilu. Tito giganti vládnou zemi děsivou silou a každých pár dní dorazí k branám vaší vesnice. Nepřipravené dokáží rozdrtit jediným úderem, a tak musíte udělat vše pro to, abyste na jejich příchod byli nachystáni!

Vybírejte ze dvou originálních herních režimů:

Režim „Sága": Budujte, vyrábějte a probojujte se až k závěrečnému střetu s obřími bossy, dřív než nastane „fimbulwinter" - prorokovaná nekonečná zima signalizující příchod Ragnaröku.

Nebo režim „Přežití": Sandboxový režim, ve kterém musíte co nejdéle odolávat protivníkům. Čelte stále náročnějším výzvám a braňte svou vesnici před neustálým přílivem postupně sílících nepřátel.

Rozvíjejte svou postavu a hromaďte kořist: Ovládněte propracovaný systém postupu hrou založený na zvyšování vaší úrovně v některé z osmi specializovaných tříd, výrobě a nalézání silnějších zbraní a brnění, jakož i využívání více než třiceti různých runových modifikátorů, které vás dokáží proměnit v dokonalého vikingského bojovníka.

Sezónní obsah: Průběžné aktualizace a pravidelný přísun nového obsahu se postarají o to, aby hra zůstávala svěží, plná novinek a nabízela neustále se vyvíjející svět, který vám umožní prožít mýtus o Ragnaröku ve všech jeho podobách.

Vzhůru do boje, einherjové - hostina ve Valhalle může počkat, Midgard vás potřebuje!

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments