Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odklady dvou podzimních her od UbiSoftu

Nepochopitelné.

Člověk se musí nevyhnutelně ptát, proč vlastně byly termíny s velkou slávou ohlašovány teprve před pár týdny na E3 vysílání UbiSoftu, když se po tak krátké době zase mění.

Působí to jen jako nějaké tanečky pro akcionáře, aby byli spokojeni, že vše vyleze co nevidět, a aby byla akce francouzského výrobce diváky hodnocena kladně, když se jim slíbí nečekaně brzké termíny všeho, načež zanedlouho přichází vystřízlivění.

Sci-fi taktická akce Rainbow Six Extraction nebude k dispozici 16. září, nýbrž až v lednu 2022. Posun o půl roku se jeví tak zásadní, že snad není možné, aby o něm UbiSoft nevěděl minulý měsíc. Nebo snad představení na E3 hráče tak nudilo, že se musí nějak předělat?

Říká k tomu: "Použijeme získaný čas, abychom se ujistili, že vizi převedeme do reality co nejlépe. Jsme přesvědčeni, že to bude vtahující, vzrušující a kooperativní zážitek, vskutku unikátní hra z rodu Rainbow Six".

Posun, i když menší, jen o dva měsíce, postihl také masivně multiplayerové sporotování Riders Republic.

Sjíždět či slétávat americké národní parky nebudete toho 2. září, ale až 28. října 2021.

"Nemůžeme se dočkat, až si zkusíte betu tohoto úžasného hřiště, a těšíme se na vaše ohlasy. Abychom si byli jisti, že všem hráčům poskytneme tu nejlepší možnou hru, která bude řádně vyladěná a zohlední se v ní zpětná vazba, učinili jsme těžké rozhodnutí o odkladu," píše se na webu výrobce.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Riders Republic

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments