Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tom Clancy's XDefiant přiblížen

O co tedy přesně půjde?

Je to přesně to, co všichni předpokládali. Zarazilo to jen naprosto tuctovým názvem, který jako by působil, že si dělá legraci z toho, že to snad už nemohla být více generická střílečka. Tady už se úplně rezignovalo na atmosféru minulých děl na motivy slavného spisovatele.

Tom Clancy's XDefiant je arénová, rychlá týmová střílečka šesti pro šesti. Opravdu je na bázi Free-2-Play a zahrajete si za široce přizpůsobitelné postavy z příbuzných her dle Toma Clancyho, tzn. z Rainbow Six, Ghost Recon, The Division a Splinter Cell.

První test proběhne už 5. srpna pro PC hráče v USA a Kanadě (registrace). K dispozici na všech platformách kromě Switch.

Watch on YouTube

Skupinky zvané Defiants bojují o dominaci nad územím v lineárních režimech Domination a Escort v rotaci unikátně navržených map. Vyberou si primární a sekundární zbraně nehledě na zvolenou frakci: Wolves, Outcasts, Cleaners a Echelon.

Tvůrci říkají, že si uvědomují důležitost nutnosti uspokojení z intenzivní střelby, protože o tom to vždy celé je. Speciální schopnosti té dané frakce a postavy zase mají zařídit nezapomenutelné střety, takže žádné dva zápasy se nebudou opakovat.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

XDefiant

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments