Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

WRC 10 s ikonickým vozem Subaru Impreza

+ oficiální popisek zářijové hry a objednávky.

Zatímco se FIA World Rally Championship připravuje na oslavu 50. sezóny v roce 2022, NACON a vývojářské studio KT Racing představují WRC 10, nejnovější díl oficiální videohry šampionátu, která byla původně oznámena v dubnu. Francouzské studio a vývojář navazují na úspěch hry WRC 9, ve které se každý den odehrává přes 200 000 speciálních etap, a do této jubilejní edice přidávají celou řadu vylepšení a nových funkcí. Díky WRC 10 si připomenete ty nejnapínavější okamžiky šampionátu od roku 1973 až po současnost!

V rámci oslav 50 let soutěže představuje WRC 10 jedinečnou jubilejní edici, která překypuje novými funkcemi a napínavými závody. Retrospektivní režim nabízí hráčům šanci připomenout si 19 soutěží, které utvářely historii šampionátu. Tyto náročné speciální etapy prověří závodní schopnosti hráčů pomocí náročných podmínek specifických pro danou éru. Závoďte na šesti historických rallye včetně legendární Acropolis Rally (Řecko) a Rallye Sanremo (Itálie) s více než 20 nejslavnějšími vozy z WRC: Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota... Hra WRC 10 přinese ještě víc obsahu než kdy dřív, takže fanoušci si její hold 50 letům závodění jistě zamilují.

Ještě podmanivější: Fyzika, kterou chválili recenzenti i závodníci ve hře WRC 9, byla vylepšena, aby hráčům nabídla ještě realističtější zážitek. Speciální pozornosti se dostalo kontrole aerodynamických sil, turbo systému a brzd, a to na všech površích, takže WRC 10 replikuje nesmírně přesné a intenzivní pocity z jízdy. Imerze byla rovněž zvýšena díky zcela přepracovanému designu zvuku pro tuto novou edici. Užijte si závodění, jako byste závodili přímo vy!

Nesmírně populární režim kariéry byl rovněž vylepšen o nový editor kombinéz a možnost založit si vlastní tým. Nyní můžete použít vlastní barvy na turnajová auta a rozšířit tak 52 oficiálních týmů sezóny 2021. Zdolejte výzvu s vlastním týmem. Díky více než 22 soutěžím vzdává WRC 10 hold kariéře celé řadě hvězdných závodníků, mezi které se řadí Sébastien Loeb, Sébastien Ogier, Carlos Sainz, Peter Solberg, Tommi Mäkinen, Colin McRae, Ari Vatanen, Marcus Grönholm, Walter Röhrl... a spousta dalších!

Přední terénní závodní simulátor WRC 10 opět přichází s novým pojetím sebe sama! Zakončete sezónu 2021 na vrcholu stupínku a připomeňte si ty nejnapínavější okamžiky za volantem ikonických aut, kde můžete oslavit 50 let této soutěže.

  • 6 historických rallye včetně Acropolis, San Remo, Německa, Argentiny...
  • Přes 20 legendárních aut, např. Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota...
  • 4 zcela nové rallye: Estonsko, Chorvatsko, Belgie a Španělsko
  • 52 oficiálních týmů sezóny 2021 (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC)
  • Každý hráč, který si předobjedná WRC 10, bude mít přístup k dodatečné historické soutěži Rally Sanremo: slavný Colin McRae řídí Subaru Impreza WRC v roce 1997!

WRC 10 vyjde 2. září 2021 na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S, PC a později i na Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Read this next