Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mythos bude rozšířením Total War Saga: Troy

V mytologickém hávu zkrotíte gigantické bestie.

Bez pomoci se bitva o Tróju vést nedá. Ve vzdálených koutech říše se šušká o třech prastarých obludách: O okřídlené pohromě rozsévající hrůzu. O kluzkém hadovi s mnoha hlavami. O bestii, co se plíží v propasti. Vystopuj je, podmaň si je a zvrať průběh války.

Creative Assembly dnes oznámili rozšíření hry Total War Saga: Troy s názvem Mythos. Zažijete v něm Trojskou válku zahalenou do mytologického hávu a vypravíte se krotit gigantické bestie.

Watch on YouTube

"Vytvoř si svou vlastní odyseu a vydej se na tři nové výpravy, kde budeš stopovat legendární zvířata, bojovat s nimi a ochočovat si je, abys je pak mohl vypustit na své nepřátele. Kerbera - Hádova divokého psa, který střeží propast. Gryfa - smrtícího pána nebes. A hydru - devítihlavého hada, který kolem sebe plive jed a šíří šílenství.

Vel proslulým hrdinům své doby i ničivým mytologickým válečníkům a prolévej krev na epických bojištích. Naverbovat můžeš několik nových jednotek včetně Arimaspů nebo stínů z podsvětí a také nově zkoncipované ikonické klíčové jednotky, jako jsou kentauři, obři a Mínótauros. Zvyš jejich bojovou zdatnost pomocí nabitých bojových schopností včetně smrtících kouzel a léčivé magie.

Zvrať průběh Trójské války na mapě kampaně inspirované mytologií, kde můžeš využít všechny nové herní možnosti poprav a nové způsoby, jak zlákat bohy na svou stranu a vykonat jejich božskou vůli," praví tisková zpráva.

Společně s objemným obsahem v rozšíření MYTHOS bude pro všechny, kdo vlastní hru TROY, dostupný i zbrusu nový herní mód, který dramaticky mění herní zážitek. Nový historický mód nabízí osvěžující hru - přepracovává funkce hry TROY, aby si hráči mohli užít konflikt na březích Egejského moře z realistické perspektivy, která upřednostňuje historickou přesnost. Mezi tyto změna patří i to, že ve válkách bojují generálové a jejich tělesní strážci místo armád o jednom muži, který oplývá mocí od bohů.

Hráči, kteří dávají přednost válčení na Steamu, se mohou chopit zbraní a přidat se do akce, až hra A Total War Saga: TROY a DLC balíčky budou na platformě oficiálně dostupné - k tomu dojde 2. září společně s vydáním rozšíření MYTHOS. Nikdy nebyla lepší příležitost vytáhnout do války v antickém Řecku - protože tři edice se budou dát koupit pouze po omezenou dobu po vydání. Předtím šlo o roční exkluzivitu obchodu Epicu.

STANDARDNÍ EDICE (základní hra TROY) - sleva 25 %

MYTICKÁ EDICE (základní hra TROY + rozšíření MYTHOS) - sleva 30 %

HRDINSKÁ EDICE (základní hra TROY + rozšíření MYTHOS + DLC Amazons + DLC Ajax & Diomedes) - sleva 40 %

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
About the Author

Redakce

Contributor

Comments