If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vychází fyzická verze Observer: System Redux i u nás

+ co najdete v balení, trailer.

Prožijte jeden z nejnapínavějších kyberpunkových herních příběhů v celé jeho temné kráse, láká domácí distributor Comgad.

Právě totiž vypustil krabicovou verzi Observer: System Redux na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X a PC.

Startovní trailer:

Cover image for YouTube videoObserver System Redux - PS4 & Xbox One Launch Trailer

Redux se vrací k příběhu hry Observer a přidává tři nové mise, přepracované modely postav, vylepšené mechanismy a obecná vylepšení.

Fyzická edice hry Observer: System Redux od Koch Media obsahuje hru, artbook v měkké vazbě a soundtrack.

Je to prý definitivní vize cenami ověnčeného kyberpunkového thrilleru, který byl přepracován a vylepšen pro novou generaci. Hrajete za Daniela Lazarského - elitního vyšetřovatele budoucnosti, kterého ztvárnila někdejší kyberpunková ikona Rutger Hauer.

Píše se rok 2084. Budoucnost je nakonec mnohem temnější, než si kdo dokázal představit. Nejdřív tu byl Nanophage. Digitální mor, který zabíjel tisíce a tisíce těch, kteří se rozhodli augmentovat svou mysl a tělo.

Pak přišla válka, po které byly Západ i Východ zdecimované a roztříštěné. Jelikož nezbyl nikdo, kdo by uchvátil moc, převzaly vše korporace a vytvořily si své vlastní pokřivené říše.

Vy jste nástroj korporátního útlaku. Lidé se vás bojí a pohrdají vámi. Hackujete ta nejtemnější zákoutí mysli svých podezřelých. Plížíte se jim do snů, odhalujete jejich obavy a vytáhnete odtamtud cokoliv, co může vaše vyšetřování potřebovat. Jste Pozorovatel.

Veteránští Pozorovatelé se dokážou ponořit hlouběji do této dystopické reality díky třem zcela novým vedlejším případům. „Errant Signal," „Her Fearful Symmetry" a „It Runs in the Family" přidávají hernímu příběhu další vrstvu hloubky a otevírají nová provokativní témata budoucnosti, která se brzy může stát naší přítomností.

Systém Redux kromě toho nabízí rozšířenou hratelnost, která zahrnuje nové herní mechanismy, nová tajemství, přepracované plížení, dodatečné neurální výslechy a vylepšení hry provedená díky komunitě hře Observer. Majitelé hry Observer: System Redux na PlayStation 4 a Xbox One mohou provést bezplatný upgrade na novou verzi kdykoliv po zakoupení.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Observer System Redux

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments