If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Krabicovka Crysis Remastered Trilogy má domácího distributora a české titulky

+ cena v korunách, bonusy.

Český vydavatel Comgad dal na vědomí, že bude domácím distributorem Crysis Remastered Trilogy pro PS4 a Xbox One v krabicové podobě (jak se ví už pár týdnů), i Crysis Remastered pro Nintendo Switch.

Podle Xzone budou fyzické verze pro konzole stát 1199 Kč, ale ještě není známo přesné datum, pouze neurčitě podzim 2021.

Níže citujeme kompletní tiskovou zprávu.

Společnost Koch Media, přední celosvětový vydavatelský partner, a videoherní vývojářské studio Crytek oznámily návrat epické série stříleček z pohledu první osoby v jednom kompletním balíku. Crysis Remastered Trilogy na PlayStation 4 a Xbox One obsahuje všechny kampaně pro jednoho hráče z legendárních stříleček z pohledu první osoby - Crysis, Crysis 2 a Crysis 3, optimalizované pro dnešní hardware. Připomeňme si dobrodružství v tomto výhodném kompletním balíku remasterovaných verzí:

Crysis Remastered - Co začíná jako jednoduchá záchranná mise, se promění v bojiště nové války, protože nad ostrovy Lingšan se srocují mimozemští vetřelci. Hrajete za super vojáka Nomáda a jste vyzbrojeni mocným nano oblekem, který je vybaven rychlostí, silou, zbrojí a neviditelností. Používejte rozsáhlý arzenál modulárních zbraní, přizpůsobujte taktiku a vybavení a dominujte nad nepřáteli v obrovském sandboxovém světě. Hra je s českými titulky.

Crysis 2 Remastered - Mimozemšťani se vrátili do světa zpustošeného klimatickými pohromami. Vetřelci ničí New York a chystají útok, který hrozí totálním vyhlazením lidstva. Vy naštěstí máte technologii, díky které můžete vést hnutí odporu - vylepšený nano oblek 2.0. Přizpůsobte si oblek a zbraně v reálném čase, zpřístupněte si silné nové schopnosti a pusťte se do boje za přežití lidstva. Hra je s českými titulky.

Crysis 3 Remastered - Vracíte se do boje jako super voják Prophet. Pátrání po mimozemském Alpha Ceph pokračuje, ale nyní musíte rovněž odhalit pravdu, která stojí za korporací C.E.L.L., jež proměnila New York City v rozsáhlý městský deštný prales zastřešený obřím nano dómem. Probojujte se sedmi odlišnými čtvrtěmi a zlikvidujte soupeře brutální silou pomocí prvotřídní technologie nano obleku, anebo svých cílů dosáhněte pomocí neviditelnosti a staňte se tichým spasitelem lidstva. Jste vybaveni novým silným a smrtícím lukem Predator - neexistuje špatný způsob, jak zachránit svět. Hra je v anglické verzi.

Krabicová edice Crysis Remastered Trilogy obsahuje kromě hry na fyzickém disku také exkluzivní artwork coby sběratelský kousek pro fanoušky série.

Crysis Remastered pro Nintendo Switch pak přináší veškerou akci, sandboxovou hratelnost pro jednoho hráče, s remasterovanou grafikou, vylepšenými grafickými prvky a kvalitními texturami. Hra je s českými titulky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crysis Remastered Trilogy

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

About the Author

Redakce

Contributor

Comments