Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odklad Horizon Forbidden West na 2022 pravděpodobný

Už se prý rozhodlo.

Když o tom naposledy mluvila v červnu Sony, byla to jen eventualita. Nebo nás tehdy nechtěla zasypat příliš mnoha špatnými zprávami naráz, když to samé potkalo Gran Turismo 7 a God of War.

Nyní to však vypadá o stupeň hůře, tudíž letošní podzim na PS5 bude bohužel zřejmě jen ve znamení dvou re-edic a přídavků (Ghost of Tsushima a Death Stranding).

Osvědčený reportér Jeff Grubb z VentureBeat totiž v podcastu Giant Bomb koncem týdne prohlásil, že zaslechl spekulaci, že už definitivně došlo ke skluzu očekávané pecky od Guerrilla Games na rok 2022. Jinými slovy, už prý bylo definitivně rozhodnuto, že se to nebude hrotit a dojde k odsunu na zimu či jaro.

U Horizon Forbidden West se tak nějak v koutku duše doufalo, že by to vývojáři mohli stihnout na letošní Vánoce, ale efekt koronaviru, lockdownů a všech souvisejících potíží je zkrátka neúprosný. I když hra v těch 14 minutách z hraní působila dodělaně.

Sony se k tomu zatím nevyjádřila, je možné, že se to dozvíme až v září, kdy má údajně proběhnout další vysílání State of Play.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Horizon Forbbiden West

PS4, PS5, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments