Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sledujte devítiminutový oficiální film Exodus o příběhu Battlefield 2042

UPDATE + uniklé video z alfy.

UPDATE - EA dnes odpoledne v 17:00 publikovali krátký film Exodus pro Battlefield 2042. Najdete ho na linku níže (nezvykle ten samý, kde byl dříve jen teaser) a má délku zhruba devět minut:

Watch on YouTube

Také už od rána dochází k pre-loadu uzavřené alfy Battlefield 2042 pro PC, viz knihovna na Originu - pokud jste tedy byli mezi pozvanými šťastlivci, ale platí na to NDA, takže žádné legální materiály z toho vyhlížet nelze. Přesto to někomu nedalo a podělil se níže o půlminutovou pasáž:

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Původní zpráva 3.8. - Proč vlastně nevyužít ohromný talent střihačů z DICE i pro něco jiného než pro ty úchvatné debutové trailery?

A jak aspoň trochu vykompenzovat, že v Battlefield 2042 chybí tradiční singleplayerová kampaň, která by hráče naladila na příběh, proč tady vlastně ty strany proti sobě válčí?

Několik much najednou se rozhodli zabít EA, když oznámili, že 12. srpna na YouTube odvysílají krátký film Exodus. Bude asi zhruba tím, čím by ve hře byla intro sekvence.

"Staňte se svědky událostí, které rozpoutaly globální konflikt ve světě 2042," praví popisek teaseru.

Později k tomu ještě bylo dodáno, že ve filmečku navštívíte lokality z Battlefield 2042 očima fiktivního žurnalisty Kayvana Bechira.

Není to tedy tak, že by ve hře úplně chyběl příběh, viz i dřívější příslib příběhových rozšíření v každé z dodatečných sezón s obsahem.

Read this next