Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kyberpunková akce Foreclosed v srpnu

Má domácího distributora.

Domácí distributor HYPE s.r.o. oznámil, že u nás vydá Foreclosed, ačkoli zatím není známa cena v korunách ani zda se tím myslí i krabicovka.

Je to příběhová dobrodružná hra, zasazená do kyberpunkového světa budoucnosti plného akce, napětí a experimentálních augmentací. Sledujte příběh Evana Kapnose, jehož život právě nabral nečekaný - a bohužel i velmi nemilý - obrat. Nejprve za záhadných okolností přišel o práci a pak mu za neméně záhadných okolností byla zabavena jeho identita. A to v dystopickém kyberpunkovém světě FORECLOSED v podstatě znamená ztrátu normální existence, protože tím automaticky přišel o přístup k městskému blockchainu, a tudíž i o možnost jakékoliv interakce s centrální databází. Když se Evan pokusí tuto byrokratickou patálii vyřešit, začnou ho pronásledovat podivní agenti a jemu nezbude než dát se před nimi na útěk ve snaze odhalit skrytou pravdu dřív, než bude jeho identita i se všemi jeho mozkovými implantáty prodána v aukci.

Watch on YouTube

FORECLOSED kombinuje interaktivitu videoher s elegantní vizuální estetikou komiksů. Veškeré herní prvky od hratelnosti až po filmové sekvence tak můžete prožívat ve stylizovaném komiksovém ztvárnění, kdy se při pohybu kyberpunkovým městem plynule prolínají herní události s komiksovými panely a postupně se odhaluje napínavý konspirační příběh. Filmové sekvence jsou interaktivní a plynule propojují různé stylově odlišné herní pasáže.

Díky dovednostnímu systému inspirovanému žánrem RPG her vám FORECLOSED umožňuje objevovat a odemykat celou řadu nových rozmanitých schopností. Futuristickými modifikacemi, například výbušnými nebo kulometnými náboji, můžete zvýšit možnosti a účinnost své zbraně, zatímco pomocí experimentálních augmentací snadno zdokonalíte svůj mozek. Když se naučíte ovládat nové schopnosti, budete moct manipulovat s okolím a drtit protivníky dosud nevídaným způsobem, přičemž s některými schopnostmi si budete připadat jako skutečný superhrdina.

Například s telekinezí dokážete vymrštit dotěrného nepřítele do vzduchu, a když narazíte na celou hordu protivníků, budete po ní moct vrhnout rozměrný objekt nebo ho naopak podržet před sebou jako ochranný štít. Existují ale i jiné způsoby - když se nabouráte do některého z mnoha systémů, budete moct nastražit na nepřátele past nebo způsobit přehřátí jejich vlastních mozkových implantátů.

Moderní kyberpunková akce: FORECLOSED je dobrodružná hra se silným příběhem, zasazená do kyberpunkového světa plného akce, napětí a experimentálních augmentací.

Interaktivní komiks: Veškeré herní prvky od hratelnosti až po filmové sekvence můžete prožívat ve stylizovaném komiksovém ztvárnění, díky kterému se budete cítit jako skutečný superhrdina.

Poutavé vyprávění: Sledujte příběh Evana Kapnose, který byl nedávno zbaven své identity a tím mu hrozí, že v dystopickém světě FORECLOSED v podstatě přestane existovat. V boji s korporátní byrokracií rozplétejte nitky podivné konspirace a prchejte, abyste si zachránili holý život.

Hi-tech souboje: Upravujte svou symbiotickou pistoli pomocí celé řady modifikací, které lze libovolně vyměňovat i kombinovat.

Rozvoj postavy: Objevujte a odemykejte nové schopnosti svých mozkových implantátů pomocí dovednostního systému vytvořeného po vzoru RPG her.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments