If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

NVIDIA DLSS je dostupné v betě Back 4 Blood

Co zařídí? + 100 tisíc hráčů.

Jak jsme vás informovali, Turtle Rock Studios a Warner Bros. Games koncem minulého týdnu spustili otevřenou betaverzi hry Back 4 Blood, která vyjde 12. října. Předčasný přístup je k dispozici do dneška, 9. srpna, a poté se beta vrátí ještě jednou mezi 12. až 16. srpnem už pro kohokoli.

Back 4 Blood je velmi očekávaná kooperativní střílečka z pohledu první osoby od tvůrců známé série Left 4 Dead. Má všechny předpoklady stát se dalším hitem, což potvrzují i první čísla ze Steamu, kde hra ve špičce dosáhla téměř 100 tisíc hráčů naráz.

Cover image for YouTube videoBack 4 Blood – Open Beta Trailer

A ani v její betě nechybí technologie NVIDIA DLSS využívající AI ke zvýšení výkonu. Díky tomu získají majitelé GPU GeForce RTX FPS navíc, které se ve zběsilé akci budou rozhodně hodit. Až do spuštění druhé fáze bety 12. srpna budou navíc probíhat intenzivní práce na optimalizaci. Hráči jejich výsledek dostanou díky nejnovějším Game Ready ovladačům.

NVIDIA DLSS pomocí AI zvyšuje snímkovou frekvenci. Hráčům tak poskytuje výkon navíc pro maximální nastavení kvality nebo zvýšení rozlišení. Dnes je dostupné ve více než šesti desítkách her a kreativních aplikací, dvou nejpopulárnějších herních enginech i řadě proprietárních. Pouze DLSS nabízí tak velký nárůst výkonu při zachování kvality obrazu srovnatelné s nativním vykreslováním ve všech rozlišeních, dokonce i 1080p. Více zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Back 4 Blood

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments