Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

LEGO Marvel Super Heroes dorazí na další platformu

Oznámení od Warner Bros.

Společnosti Warner Bros. Games, TT Games, The LEGO Group a Marvel Entertainment oznámily, že kritiky oslavované LEGO Marvel Super Heroes brzy dorazí i na Nintendo Switch a to 7. října 2021.

Tato konverze přinese i dříve vydané DLC balíčky:

LEGO Marvel Super Heroes Super Package: S více superhrdiny přichází i víc padouchů. Hrajte za oblíbené postavy jako jsou například: Dark Phoenix, Winter Soldier, Symbiote Spider-Man, Hawkeye, Falcon a Beta Ray Bill.

LEGO Marvel Super Heroes Asgard Pack: Hrajte za Jane Foster nebo ochraňujte vesmír jako Odin a jeho tři válečnici: Volstagg, Hogun, a Fandral.

"Hra představuje originální příběh, napříč celým Marvel vesmírem a spojuje to nejlepší z LEGO her dohromady. Dobrodružství, humor a možnost zhostit se role svých oblíbených marvelovských superhrdinů a pomoci zachránit svět a dopadnout všechny padouchy, kteří jej chtějí zničit. Hráči se budou bít, a létat vesmírem Marvel na známá místa jako je Stark Tower, X-Mansion, Asteroid M a Asgard.

Hráči si odemknout více než 100 hratelných postav z celého světa Marvel, včetně fanoušky oblíbených postav - Black Widow, Lokiho, Spider-Mana, Nicka Furyho, Iron Mana, Wolverina, Kapitána Ameriku, Hulka, Thora, Hawkeye, Deadpoola a Galactuse," dodává tisková zpráva.

Read this next