Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Akční RPG Stray Blade s prozkoumáváním oprášeno

+ info, sestřih, termín.

Nejedná se o nějaký nově oznámený titul, poprvé se o něm slyšelo už na Gamescomu 2019, pak se ale slehla zem.

Dnes studio Point Blank Games a vydavatel 505 Games přinesli sestřih z pre-alfy s příslibem vydání ve 2022. A nepanovat okurková sezóna a nejít o xboxovou / PC exkluzivitu, asi by s tímto nezískali tak lukrativní prostor v závěru xboxového vysílání.

Stray Blade je akčním RPG ve stylu Dark Souls, kde dobrodruhovi, železnému muži dělá společnost vlk Boji, což může připomínat Biomutanta.

Watch on YouTube

Údolí Acrea zarostlo vegetací, leč to vám nezabrání v objevování tajemné, kdysi mocné civilizace. Náplní tedy bude hlavně průzkum ala Metroidvania kombinovaný s intenzivními, brutálními a responzivními boji na blízko s third-person kamerou.

Své reflexy, strategický úsudek a meče využijete u bossů, kteří kdysi všemu vládli. Čas se bude posouvat vpřed, i když zemřete, a celé to může vyústit v nečekané konsekvence.

Jinak budete hledat vzácné materiály, recepty, zbraně, poklady, silné schopnosti a překvapení v kaňonech, jeskyních i pradávných městech, které se budou neusátle měnit a nabídnout i tajné průchody, které umožní alternativní řešení situací.

Read this next