If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

ZÁZNAM vysílání Gamescom Opening Night Live ze středečního večera

+ také xboxového vysílání z úterý.

V 19 hodin našeho času to vypukne. Dva měsíce po E3 2021 asi Microsoft sehnal dostatek atraktivního materiálu, aby naplnil stopáž jedné a půl hodiny.

Vysílání Xboxu k příležitosti letos opět pouze virtuální výstavy Gamescom by mělo přinést nové materiály z Forza Horizon 5 a dalších exkluzivit z vlastní stáje, ale dojde určitě i nějaká překvapivá oznámení nebo videa od partnerů, jako je třeba Techland s Dying Light 2. Nebudou chybět ani přírůstky na službu Xbox Game Pass nebo nadějné kousky, takže si to určitě níže nalaďte, dostupné budou i české titulky. UPDATE - zde je záznam:

Cover image for YouTube videogamescom 2021 - Official Xbox Stream

Nepočítáme-li Future Games Show a podobné, jedinou konkurencí Microsoftu ve vysílání bude středeční Gamescom: Opening Night Live 2021 od moderátora Geoffa Keigleyho. To začne 25. srpna od 19:30 a uvidíme tam průchod levelem Call of Duty: Vanguard, prodloužené záběry z hraní Death Stranding Directors Cut, příběhový trailer Far Cry 6, oznámení nového dílu Saints Row, nový pohled na LEGO Star Wars: The Skywalker Saga a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, další update Valheim, něco k Vampire: The Masquerade - Bloodhunt, Sifu, The King of Fighters XV či od Devolver Digital. Novou informací je, že tam budou i nějaké exkluzivity PlayStation a Xboxu, čili možná dojde na to Halo Infinite?

Cover image for YouTube videoGamescom: Opening Night Live 2021 (Official Livestream - TODAY with Saints Row, Call of Duty)

Pozvánka je tady:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments