If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nejdůležitější trailery z Gamescomu: Far Cry 6, LEGO Star Wars, Jurassic World Evolution 2

+ Age of Empires 4, New World, Riders Republic, Ninja Turtles.

Byla to dvouhodinová jízda plná zvučných jmen, možná ještě nabušenější než E3 2021, když bylo vše koncentrováno do jediného vysílání namísto mnoha různých.

Záznam Opening Night Live show od Geoffa Keigleyho si určitě nenechte ujít, ale my pro vás vybrali na jedno místo všechny nejlepší a nejdůležitější trailery z AAA titulů. Chyběl snad jen Battlefield 2042.

Far Cry 6 naštěstí nebylo odloženo a platí 7. říjen, což prokázal příběhový trailer, který pojednává o dotěrné televizní reportérce u diktátora i zázračném léku na rakovinu:

Cover image for YouTube videoOfficial Story Trailer - Far Cry 6

Strategie s dinosaury Jurassic World Evolution 2 ukázala krásné debutové záběry z hraní pre-alfy a také prozradila datum: 9. listopadu 2021 (Steam i Epic Games Store, PS4, PS5, Xbox Series, Xbox One):

Cover image for YouTube videoJurassic World Evolution 2 | Pre-Order Trailer

Po dlouhé době jsme dostali příležitost mrknout na nový vzhled akční adventury LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Novým datem vydání je jaro 2022, bez bližšího upřesnění:

Cover image for YouTube videoOfficial LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga Gameplay Trailer 2

Jak Age of Empires 4 zklamalo včera v xboxovém streamu, kde to bylo jen o vzdělávacích dokumentech, tak to napravilo novým sestřihem. Zaměřil se na dvě poslední civilizace z celkových osmi: Rusy a Svatou říši římskou (Holy Roman Empire). Konkrétně záběry z kampaně The Rise of Moscow s budováním Moskvy, jednotkou Streltsy a bojem s Warrior Monks. U té druhé jmenované byl zase kladen důraz na Prelates a Landsknechte.

Cover image for YouTube videoAge of Empires IV - Official Gamescom Gameplay Trailer

Populární onlinovka New World od Amazonu se prezentovala novým trailerem a slibem, že finální otevřený betatest bude 9. září až 12. září:

Cover image for YouTube videoNew World: Chart Your Fate Trailer

UbiSoft prodloužil konání bety Riders Republic do 28. srpna a hlavně ji otevřel úplně všem zájemcům (download zde), což připomněl dalším trailerem:

Cover image for YouTube videoRiders Republic: Gamescom Beta Extension Trailer | Ubisoft

Mezi další vrcholy večera patřilo Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, retro rubačka se želvy nindža. Novinkou je, že Tribute Games a Dotemu do sestavy ovladatelných postav přidali reportérku April O'Neil, která použije v bitkách svůj mikrofon a TV kameru coby vražedné zbraně. Krom toho je agilní a schopná v bojovém umění.

Cover image for YouTube videoTeenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge - April O'Neil

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 6

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments