Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhalení rebootu Saints Row s prvními informacemi

Filmeček + datum + sestřih z hraní + obrázky.

Jak bylo slíbeno, studio Volition a THQ Nordic na Gamescomu oznámili zbrusu nový díl městské akce Saints Row. Hra bez podtitulu vyjde už 25. února 2022 pro PS4, PS5, PC, Xbox Series a Xbox One.

Odehrávat se bude v novém fiktivním rozlezlém městě Santo Ileso na americkém jihozápadě, které nápadně připomíná Las Vegas. Má mít rozličné čtvrtě s unikátními tématy.

Prý ho zmítá násilí a kriminalita, i kvůli třem nebezpečným gangům, které mají být od sebe dost odlišné. Cílem bude je všechny zlikvidovat, abyste dosáhli svých cílů.

Watch on YouTube

Tvůrci říkají, že se snaží o svěží přístup k sérii, prý vše udělali odznovu, když se vrátili k návrhářské desce. Půjde prý o nejlepší hřiště k vyblbnutí se, co kdy vytvořili.

Potkáte proto čtyři úplně nové postavy (jedním je váš hrdina a dalšími bossové jednotlivých gangů) a budete chtít uspět v příběhu o nelítostném kriminálním impériu. Klasicky to bude o ježdění v autech a motorkách, střílecích pasážích atd.

Vše bude možné projít samostatně i v co-opu, krom toho budete moci k přesunům využít svůj wingsuit či motorku. Dosud největší v sérii Saints Row mají být možnosti přizpůsobení postav k obrazu svému.

Zde je prvních pár ukázek z hraní zatím nehotové verze (pre-alfa):

Watch on YouTube

A tady jsou první naaranžované oficiální obrázky:

Read this next