Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V království zvířat již přespříští měsíc, i krabicově

Datum Away: The Survival Series + bonusy, video.

"Jsme nadšeni, že můžeme odhalit datum vydání Away The Survival Series, které je 1. října 2021. Hra bude k dispozici pro PlayStation 4 a PlayStation 5," uvedl dnes domácí distributor Cenega Czech v tiskové zprávě.

Speciální maloobchodní krabicová edice bude obsahovat několik exkluzivních doplňků pro fanoušky, včetně úžasného digitálního soundtracku, digitálního artboooku a dalších. Za každou prodanou kopii hry Perp Games a Eden Reforestation Project plánují vysadit dva nové stromy.

Co kdybyste se mohli ocitnout v dokumentu o přírodě? Klouzejte mezi stromy, bojujte s nebezpečnými predátory a prozkoumávejte krásná prostředí. Vydejte se na dobrodružnou cestu s Vakoveverkou létavou za záchranou rodiny.

Away je několikrát oceňovaná hra, ve které se snažíte přežít jako malá Vakoveverka ve světe zpustošeném klimatickými změnami. Nový trailer:

Watch on YouTube

BOJ NEBO LET - Lovte kořist, bojujte s většími nepřáteli a pomocí nenápadnosti a hbitosti se nepozorovaně pližte na vrchol.

OCENĚNÍ - Hra vyhrála ocenění v UN Environment Programme (UNEP): Prestigious Playing For The Planet Green Games Jam 2021 Award v kategori Best in Play GDC Award.

PROZKOUMÁVEJTE NÁDHERNÝ SVĚT - Prozkoumávejte živý a dýchající svět plný unikátních druhů rostlin, hmyzu a zvířat. Běhejte, skákejte, lezte, klouzejte se nádherným prostředím.

ODHALTE SKRYTÁ TAJEMSTVÍ - Projeďte se vyšlapanou cestou a dokončete hlavní příběh, nebo prozkoumejte svět a vydejte se splnit vedlejší úkoly a odhalte skrytá tajemství Away.

FOTO MÓD - Zmrazte pohyb Vakoveverky kdekoliv budete, zatímco okolní svět se bude nadále hýbat, zatímco vy budete fotit. Mód zahrnuje komplexní nastavení včetně hloubky ostrosti a filtrů pro perfektní záběr.

HRAJTE ZA JINÁ ZVÍŘATA - Podívejte se na svět ze zcela jiné perspektivy a hrajte za brouky, ještěrky, kraby a další. Tato vzácná zvířata jsou skryta všude kolem vás. Najdete je všechny?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments