If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Domnělé plné hry k PlayStation Plus v září 2021

Věřit či nevěřit?

Hned na úvod je potřeba zdůraznit, že toto není nějaký únik v pravém slova smyslu, na jaký jsme zvyklí z minulých měsíců. Nejedná se tentokrát o screenshot předčasného banneru či něčeho takového "zaručeného", nýbrž o zdroj mnohem menší věrohodnosti.

Francouzská stránka DealLabs nahodila, co má být nabízeno v rámci plných her k PlayStation Plus pro měsíc září 2021.

V minulosti se prý v tomto směru nepletla, ale my o ní tedy slyšíme poprvé. Sama zdůrazňuje, že je pouze komunitním místem, kam může každý přispěvovatel napsat, co se mu zachce, což hovoří za vše.

Oficiálně vše bude od Sony ohlášeno až příští středu, 1. září, takže to berte se značnou rezervou.

Pokud ji budete věřit, vězte, že údajně máme dostat Overcooked: All You Can Eat pro PS5 a pak ještě Hitman 2 a Predator Hunting Grounds pro majitele PS4 i PS5.

Zařazení druhého dílu nájemného vraha se jeví zvláštně, když jsou všechny jeho levely zahrnuty ve trojce - možná v tom je úmysl poskytnout jakési demo a ať zájemci upgradují na kompletní Hitman 3...?

Co je jisté, že v PS Plus příští měsíc nebude, je konverze The Medium, což prohlásil přímo TomaszGawlikowski z Bloober Teamu. Tento psychologický horor vyleze pro PS5 dne 3. září, ale v předplatném ho nenajdete. Někteří spekulují o případném zařazení Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 remasterů, leč to povrzeno není.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hitman 2

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments