If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Všech pět her Uncharted na PC již 7. prosince?

Možná podvrh.

Takhle: že slavná akční adventura míří na osobní počítače, víme přímo od Sony již pár měsíců. O tom, zda port vznikne, tedy vůbec není sporu.

Otázkou je, jestli je tento únik věrohodný nebo zda to je pouhý podvrh, kterým se někdo pokusil upoutat pozornost a uvést nadržené fanoušky v omyl či uškodit výrobci. Jinými slovy, je klidně možné, že něco takového v budoucnu dostaneme, ale nevíme, zda tento vizuál není falešný.

Obrázek zveřejněný na ResetEra má ukazovat déle předpřipravený příspěvek na sociálních sítích, který má údajně jít ven příští pondělí 6. září.

V ten den má Sony prý ohlásit datum vydání celé sbírky Uncharted na PC a to na den 7. prosince 2021. Jak na Steamu, tak na Epic Games Store.

Má se to jmenovat Uncharted: The Naughty Dog PC Collection, což je zvláštní hned z několika důvodů. Jednak by se tím zvedla prestiž značky studia, když jeho název nestandardně figuruje v názvu. Druhak to bude řadu lidí plést podobností s Uncharted Collection na PS4, která měla odlišnou (menší) náplň.

V tomto balíčku PC převodů totiž má být hned všech pět her série - Uncharted 1, Uncharted 2, Uncharted 3, Uncharted 4 a samostatná odbočka Uncharted: The Lost Legacy (poslední dvě hry v konzolovém Uncharted Collection nebyly).

Všimněte si také loga studia Nixxes Software, odborníků na PC konverze, které si Sony nedávno koupila.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
See 1 more
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments