If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První záběry z hraní Marvel's Midnight Suns

To taktické RPG od tvůrců XCOMu.

V návaznosti na oznámení během Gamescomu došlo k představení debutových záběrů přímo z hraní Marvel's Midnight Suns.

To je to taktické RPG se superhrdiny a od tvůrců XCOMu z Firaxis Games, které vyjde v březnu příštího roku.

Kouknout lze na dvouminutový sestřih a pak na prodlouženou verzi níže s výběrem kartiček pro zajištění super schopností, s cutscénami a výběrem odpovědí při větvených dialozích.

Cover image for YouTube videoMarvel's Midnight Suns - Official Gameplay Reveal Trailer
Cover image for YouTube videoMarvel's Midnight Suns - Official Extended Gameplay Walkthrough Trailer

Pro úplnost citujeme tiskovou zprávu od distributora Cenega Czech:

"Temnota se snáší. Povstaňte! Marvel's Midnight Suns od Firaxis Games vyjde po celém světě v březnu 2022. Postavte se temnější straně Marvel Universe a žijte mezi legendami ve zcela novém taktickém RPG od úspěšných vývojářů Firaxis Games a 2K.

Společnosti 2K a Marvel Entertainment dnes oznámily Marvel's Midnight Suns, nové taktické RPG zasazené na temnější stranu Marvel Universe, kde se hráči ocitnou tváří v tvář proti nadpřirozeným silám, zatímco se spojí s Midnight Suns, poslední obrannou linií Země proti podsvětí, a budou žít mezi nimi. Marvel's Midnight Suns má aktuálně plánované datum vydání v březnu 2022 a bude v prodeji na PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo™ Switch a Windows PC přes Steam a Epic Games Store. Díky zvrácené kombinaci magie a vědy nechvalně proslulá síla známá jako Hydra oživila Lilith, matku démonů, po staletích spánku. Lilith se nezastaví před ničím, aby naplnila prastaré proroctví a vyvolala svého zlého pána Chthona. Avengers, kteří se ocitají na pokraji sil, se zoufale snaží bojovat ohněm proti pekelnému ohni a požádají o pomoc Midnight Suns - Nico Minoru, Blade, Magik a Ghost Rider -, mladé hrdiny se schopnostmi s nadpřirozeným původem, kteří se dali dohromady, aby zabránili přesně tomu proroctví, které chce Lilith naplnit. Společně vzkřísí prastarého válečníka - Huntera, Lilithino opuštěné dítě a jediného hrdinu, o kterém se ví, že ji kdy porazil.

„Máme velkou radost, že jsme se spojili s Firaxis Games, kteří v sobě snoubí zkušenosti s vývojem vynikajících taktických her a opravdovou lásku k nadpřirozené stránce Marvelu," řekl Bill Rosemann, viceprezident kreativního oddělení Marvel Games. „Marvel's Midnight Suns nabízí hráčům šanci nejen žít mezi legendárními hrdiny, ale také prožít zcela nový a originální příběh, který se noří hluboko do obludných stínů Marvel Universe. Temnota se snáší. Povstaňte!" „Jako malý jsem četl a zbožňoval komiksy od Marvelu," řekl Jake Solomon, kreativní ředitel Marvel's Midnight Suns ve Firaxis Games. „Že nám svěřili tyto postavy a jejich příběhy, je pro mě a můj tým velká čest. Pokud jste fanoušci Marvelu, fanoušci RPG či fanoušci taktických her, Marvel's Midnight Suns vdechne těmto oblíbeným postavám život způsobem, jaký jste ještě nikdy neviděli." Během úvodního živého večera 2K debutovali se strhujícím filmovým trailerem, který ukazoval dramatické vzkříšení Huntera - prvního přizpůsobitelného originálního hrdiny v Marvel Universe. Hra Marvel's Midnight Suns, kterou vyvíjí Firaxis Games - legendární studio, které stojí za úspěšnými a celosvětově známými značkami Civilization a XCOM, bude obsahovat ikonickou kolekci hrdinů z Avengers, X-Men, Runaways a dalších a slibuje filmové taktické souboje se superhrdinským nádechem, možnosti vytvářet přátelství, které mají dopad na hru, a nezapomenutelné dobrodružství, které předvede temnější stránku Marvelu. „Marvel's Midnight Suns je neuvěřitelně ambiciózní titul, který chce přinést skutečně jedinečný a přelomový zážitek," řekl David Ismailer, prezident 2K. „Pracovat s Marvelem je obrovská příležitost a my máme naprostou jistotu, že tým ve Firaxis vyvine další vynikající hru." „Spolupráce s těmi nejlepšími vývojářskými týmy své třídy jako Firaxis Games a s vydavateli jako 2K na vývoji mimořádně zábavného, svěžího a originálního pojetí naší značky - to je přesně to, o co Marvel Games usilují," řekl Jay Ong, výkonný viceprezident Marvel Games. „Naše týmy úzce spolupracují a výsledek bude nadpřirozeně úžasný! Nemůžeme se dočkat, až naši fanoušci zažijí zábavný a strhující svět ve hře Marvel's Midnight Suns."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Marvel's Midnight Suns

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments