If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Valorant vstupuje do nového aktu

Battle Pass + mapa.

Léto ve hře VALORANT pomalu končí, a tak je na čase přivítat druhý akt třetí epizody. V něm se hráči dočkají nového Battle Passu. Vůbec poprvé bude obsahovat nový skin na zbraně Phantom, Vandal a Operator. U nových doplňků se pak lze setkat s odkazy na oblíbené komunitní vtipy a meme. Zároveň se hráči mohou těšit na sedmou mapu, kterou vývojáři z Riot Games přidávají do hry. Půjde o první mapu, která bude obsahovat interaktivní objekty.

Nový Battle Pass obsahuje hráčské karty, doplňky pro zbraně (gun buddies), spreje a skiny zbraní. Ti, kteří chtějí více odměn a nejenom ty obsažené v bezplatné verzi, si mohou Battle Pass zakoupit. Jeho cena bude 1000 Valorant bodů (VP).

Nová mapa Fracture se vyznačuje svým tvarem připomínajícím písmeno H. Na obou stranách se hráči setkají s různými typy prostředí. Na jedné straně se rozprostírá poušť, na které se opuštěná zařízení pomalu rozpadají. Ta druhá je ale plná života s všudypřítomným bohatým listím. Z něj se pak snadno hráči dostanou do vědecké laboratoře. Level Designer Joe Lansford odhalil jednu zajímavost: „Částečně jsem se inspiroval Bitvou o Helmův žleb. Když skřeti rozbíjejí brány, Aragorn a Théoden proti nim vyjedou „Do zloby, do zkázy a do rudého úsvitu!". Gandalf a rohanští jezdci se pak řítí dolů z hor z druhé strany. Když jste v obraně a hráči ze stran A i B tlačí, vždy se mi vybaví tento moment." Mapa Fracture také vůbec poprvé zahrne i interaktivní objekty.

Nový Battle Pass je první, který obsahuje skiny ke zbraním Phantom, Vandal a Operator. Sada skinů Artisan a Varnish působí luxusním dojmem. Jako by byly zbraně vyrobeny z velmi drahých materiálů. Naproti tomu sada Nitro vyniká zářivým grafickým designem. Nové doplňky zase narážejí na oblíbené komunitní vtipy a známá meme.

"Follow Me Buddy je pravděpodobně nejlepší gun buddy, kterého jsme kdy do Battle Passu vložili. Určitě mu věnujte pozornost. Karta Versus // Phoenix + Phoenix je skvělá volba pro přidání, neboť navazuje na videa, která jsme vydali před několika měsíci. Trošku jsme to už naznačili v minulém Battle Passu prostřednictvím karty Broken Mirrors," říká Senior Producer Preeti Khanolkar.

Nový akt startuje od 8. září. Připravte se na nové souboje ve velkém stylu!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments