Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Opravdu remastery Uncharted na PC i PS5, ale jen dva díly

Legacy of Thief Collection oficiálně + obrázky, trailer.

Takže na té spekulaci ze začátku září vážně něco bylo, ačkoli to tehdy nevypadalo úplně věrohodně a výsledek je trochu odlišný.

V čerstvě ohlášené Uncharted: Legacy of Thieves Collection bohužel nedostaneme všech pět her ze série, nýbrž pouze dvě - čtyřku Uncharted: A Thief's End (recenze) a pak trochu opomíjenou odbočku Uncharted: The Lost Legacy (recenze), kde účinkují Chloe Frazer a Nadine Ross.

Watch on YouTube

Remastery obou her doputují nejprve začátkem roku 2022 (spekulovalo se o Vánocích) na PlayStation 5 a někdy krátce poté na PC, což je nezvyklé. Stejně jako to, že PCčkáři nebudou mít na své platformě šanci poznat první tři díly série a začnou celé dobrodružství až poslední čtyřkou, o jejíž konverzi víme z dřívější prezentace Sony, takže nikoho nešokovala.

"Jsme nadšeni, že spousta nových hráčů bude mít šanci poznat Nathana a další hrdiny z našeho obsazení," uvedla Sony na PS Blogu.

PC port vzniká ve spolupráci se studiem Iron Galaxy (nikoli v nedávno odkoupených Nixxes Software). Podrobnosti o technických vychytávkách zatím sděleny nebyly, ale v traileru si můžeme všimnout propracovanějších tváří, kýčovitých západů slunce a hladšího framerate.

První screenshoty:

Read this next