Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Taťka Šmoula doporučuje Kutilův šmoulizér!

Plošinovka bude mít české titulky.

Domácí distributor HYPE dnes oznámil zajímavý titul pro dětské publikum.

Third-person dobrodružná hra Šmoulové: Mise Zlobýl pod jeho křídly vyjde krabicově 26. října 2021 s českými titulky ve dvou edicích. Limitovaná Smurftastic Edition pro PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch obsahuje navíc tři litografie, klíčenku s taťkou Šmoulou a dva aršíky samolepek.

Při studiu zaprášeného grimoáru objevil prohnaný čaroděj Gargamel recepturu na zlověstný zlobýl neboli „rostlinu zla". Tato rostlina produkuje semena, kterým se říká zlolapka a která dokáží přilákat a uvěznit šmouly. Protože jsou navíc jedovatá, představují velké nebezpečí také pro samotný les, přičemž ze všeho nejvíc škodí polím šmoulovičníku!

Jelikož situace je vážná, požádá taťka Šmoula několik svých šmoulů, aby mu pomohli najít přísady do supersilné protilátky, která by vyléčila všechny rostliny napadené zlobýlem. Naštěstí máte po ruce Kutila, jehož vynález zvaný šmoulizér vám umožní vydat se na dobrodružnou výpravu s cílem najít potřebné přísady, osvobodit uvězněné šmouly a zachránit celou vesnici!

Oficiální výpis vlastností:

"Zhostěte se role čtyř známých šmoulů - Šmoulinky, Siláka, Koumáka a Mlsouna - na výpravě pěti odlišnými prostředími.

Cestou ke Gargamelovu hradu navraťte život šmoulí vesničce a pomocí šmoulizéru uzdravte všechny rostliny nakažené zlobýlem.

S pomocí šmoulizéru můžete také skákat, plachtit, potápět se nebo třeba nasát a zase vystřelit předmět! Se správným načasováním překonáte každou překážku a porazíte každého nepřítele.

Zkombinujte pohyb po plošinkách se zkoumáním herního světa - najděte cestu vertikálními úrovněmi a jejich pečlivým průzkumem odhalte všechna skrytá tajemství.

Vylepšujte šmoulizér pomocí předmětů rozesetých po herním světě.

Hra pro každého malého i velkého fanouška šmoulů, ale také pro každého fanouška trojrozměrných plošinovek!"

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments