Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nová Star Wars hra od autorů Heavy Rain, Detroit a Beyond?

Věrohodné.

Jestli nás paměť nešálí, tento insider se snad ještě nikdy nepletl, takže na žebříčku důvěryhodnosti bychom tuto spekulaci zařadili do té nejvyšší možné kategorie.

Uživatel Twitteru Tom Henderson se sice spíš zaměřuje na Battlefield a Call of Duty, leč evidentně disponuje výbornými kontakty v branži, takže o to více vzrušující tohle od něj je.

Nahodil bez bližšího popisku vábící obrázek, který míchá motiv z Detroit: Become Human a typické světelné meče z Hvězdných válek.

Pro mnohé, včetně nás, to je velmi čitelné poselství, že snad francouzské studio Quantic Dream teď "musí" pracovat na nějaké nové, ještě neohlášené Star Wars hře. Jako když by autor příspěvku někomu slíbil, že to neprozradí "na plná ústa", přesto si nemohl pomoci v udržením to za zuby.

Aneb že si někdo v Disney, majitel LucasArts, zřejmě všiml, jakým umem ve vyprávění příběhových adventur disponují vývojáři Heavy Rain, Beyond či Detroit.

Ti si v poslední době tak mohli dovolit dát sbohem dřívějšímu partnerství a exkluzivitám pro PlayStation, pokud je po nich taková poptávka. A dělat na něčem jako Hvězdné války je určitě snem každého tvůrce her.

Krom toho Tom Henderson na sociální síti olajkoval několik tweetů, v nichž se tipovalo, že Quantic Dream makají přesně na takovém projektu, což opět hovoří jasnou řečí. Něco podobného zveřejnil před pár dny i francouzský YouTuber:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Beyond a Steel Sky

iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Beyond: Two Souls

PS4, PS3, PC

See 2 more

Detroit

PS4

Detroit: Become Human

PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments