If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

JRC dnes ruší svůj věrnostní program

O změnách.

Domácí specializovaný obchod s hrami JRC Czech na svém Facebooku oznámil, že dochází ke změnám, o nichž jsme psali už před pár měsíci.

Tou, která zákazníky nepotěší, je zrušení věrnostního programu k dnešnímu dni. Důvodem je přechod na nový interní systém.

"O své body však rozhodně nepřijdete! Všichni, kdo měli na své kartičce věrnostní body, budou kontaktování a bude jim zaslán voucher na nákup na prodejně minimálně v hodnotě nasbíraných bodů. Veškeré instrukce budeme zasílat e-mailem," byli jsme ujištěni.

JRC dále připomnělo, že má nového majitele, společnost Smarty.cz, která provozuje e-shop s elektronikou a prémiové prodejny.

"A co to znamená pro značku JRC? Určitě nezmizí ze světa a můžeme vás ujistit, že váš oblíbený specialista na hry tady stále zůstává! Připravujeme pro vás samé pozitivní změny, aby byl váš nákup pohodlnější, přehlednější a byli jsme pro vás stále #nejlepsispoluhrac. Věříme, že se k nám i tak budete rádi vracet a už se těšíme, až vám budeme moci představit všechny novinky, na kterých usilovně pracujeme."

Zatím víme jen to, co bylo sděleno na novinářské prezentaci koncem prázdnin, leč na dříve slíbený rozhovor pro Eurogamer už Smarty delší dobu nereagovalo, ani bohužel nebylo umožněno poskytnout rozhovor dosavadnímu vedení o ohlédnutí se za dopady koronaviru.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments