If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Survival horor Tormented Souls krabicově i u nás

Na old-gen o dva měsíce později.

Domácí vydavatel HYPE s.r.o. informoval, že tento titul vyšel v krabicové verzi 27. srpna 2021 pro herní konzoli PlayStation 5. Pak 29. října 2021 bude také pro PlayStation 4 a Nintendo Switch.

Tormented Souls se vrací ke kořenům oblíbeného žánru survival hororu, jakožto moderní hra pro novou generaci hráčů ale zároveň přináší i svěží nový pohled na dobrodružství snímané pevně umístěnou kamerou. Ujměte se role Caroline Walkerové a pokuste se vyšetřit záhadné zmizení dvou dívek - sester a navíc dvojčat - v hrůzu nahánějícím sídle přeměněném v nemocnici.

Ve Winterlake číhá cosi zlověstného: Pátrání po pohřešovaných dvojčatech v sídle Winterlake se pro Caroline Walkerovou změní v děsivý zážitek - uprostřed noci se probudí nahá ve vaně, připojená ke starému lékařskému přístroji a při následném průzkumu chodeb a síní opuštěného sídla jí nezbude než bojovat o holý život.

Návrat ke kořenům survival hororu: Tormented Souls přináší nové zpracování klasického hororového dobrodružství sledovaného z pevně umístěných kamer a nabízí jak modernější ovládání, tak i dynamičtější snímání akce. Při tom si zachovává vše, co na hrách tohoto žánru fanoušci tolik milují.

Zapeklité hádanky: Pátrejte po životně důležitých zásobách a nástrojích, hledejte stopy v dávno zapomenutých denících a vzájemnou kombinací všeho výše uvedeného řešte zapeklité hádanky a odhalujte tajemství sídla přeměněného v nemocnici.

Smrtící souboje: Temné síly a nevýslovné hrůzy udělají vše, co bude v jejich silách, aby Caroline zabránily zjistit celou pravdu. Použijte cokoliv, co vám přijde pod ruku, k boji proti zlu číhajícímu v temnotě.

Brány do jiné dimenze: Ve Winterlake není nic takové, jak se na první pohled zdá. A když v temném koutě jedné z místností sídla objevíte zrcadlo se zvláštně se mihotajícím obrazem, bude vaše chápání reality vystaveno dočista nové zkoušce...

Je vůbec možné, aby Caroline Walkerová zjistila pravdu, a přesto vyvázla živá?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments