Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Xbox Game Pass má mít údajně 30 milionů předplatitelů

Prokecnutí se.

Za toto svého obchodního partnera Microsoft nepochválí, leč nic s tím nenadělá, když jde o vysoce postavenou osobu, jejíž dlouhodobou náklonost potřebují ke svému úspěchu.

Předseda představenstva Take 2, Strauss Zelnick, patrně nechtěně vyzradil, že předplacená služba Xbox Game Pass má momentálně mít už 30 milionů aktivních předplatitelů.

Zaznělo to v rozhovoru na Yahoo ve 34. minutě.

Když ho viditelně zaskočený xboxový boss Phil Spencer upravil, že posledním oficiálně komunikovaným číslem bylo 18 milionů začátkem letošního roku, vznikla trapná chvilka, že se na veřejnost dostalo něco, co správně nemělo.

Jak známo, Strauss nejspíš data Xbox Game Pass musí dobře znát z interních prezentací a dodaných dat od MS, protože na službu pustili velké hity jako Grand Theft Auto 5 či Red Dead Redemption 2. Nedá se tedy předpokládat, že by si 30 milionů jen tak vycucal z prstu, spíš prostě jen nevěděl, že to ještě není všeobecně známá informace.

Pokud to je pravda, může si Microsoft gratuloval, protože je očividné, že koncem roku počty uživatelů ještě narostou, až se objeví Halo Infinite či Forza Horizon 5.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments