Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tahovka od tvůrce série XCOM vychází v re-edici se všemi DLC

Phoenix Point: Behemoth Edition i u nás.

Studio Snapshot Games vydalo ve spolupráci se Saber Minsk a Prime Matter hru Phoenix Point: Behemoth Edition, vysoce očekávaný konzolový debut renomované strategické hry od tvůrců série X-COM Juliana Gollopa.

V prodeji je i u nás v krabicovce na PlayStation 4 a Xbox One jako plná hra se čtyřmi velkými rozšířeními, uvedl domácí distributor Comgad.

Phoenix Point přináší novou kombinaci tahové strategie a akce: Země byla obsazena a mutující mimozemská hrozba ohrožuje poslední zbytky lidstva. Je na vás, abyste vedli hnutí pozemského odporu: objevujte zpustošenou planetu, budujte základny, zkoumejte nové technologie, spravujte zdroje v globálním měřítku a bojujte v plnohodnotných tahových taktických bitvách o přežití.

V rámci spolupráce s různými frakcemi musíte sjednotit lidstvo a zachránit planetu díky diplomatickému systému hry Phoenix Point, anebo rozdrtit všechny soupeře vojenskou mocí, zatímco budete bojovat proti hordám nebezpečných mutantů po celém světě.

Watch on YouTube

Hra Phoenix Point: Behemoth Edition byla navržena tak, aby se na konzolích cítila jako doma díky přepracovanému rozhraní a ovládacímu schématu a aby byla akce na ovladačích zcela intuitivní. Hra běží v 1080|30 FPS na PlayStation®4 a Xbox One, ale hráči na PlayStation®5 a Xbox Series X si ji mohou užít ve 4K|60 FPS, přičemž bezplatný upgrade pro verzi nové generace vyjde někdy po vydání.

Phoenix Point: Behemoth Edition obsahuje kompletní hru plus čtyři velká rozšíření DLC („Blood and Titanium", „Legacy of the Ancients"" „Festering Skies" a „Corrupted Horizons") a také bonusový balíček zbraní, skiny exkluzivní pro konzole a spoustu aktualizací a vylepšení, které si vyžádala komunita.

DLC 4, které vychází právě teď, představuje nového smrtícího nepřítele Acheron enemy a efekt Corruption, který vojákům snižuje vůli bojovat. Proti této hrozbě však může pomoct nová spojenecká jednotka: Mutoid, lidský-pandorský hybrid, jenž je vůči Corruption imunní. Schopnosti Mutoidů lze získat z libovolné třídy, takže budete moci kombinovat schopnosti novými a zajímavými způsoby. Výroba Mutoidů však stojí mutageny a ty potřebujete i k rozvoji jejich schopností - včetně schopnosti vyléčit si zranění, která jim dává taktickou výhodu, ale rovněž z nich činí primární cíl.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Phoenix Point

Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments