Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Příběhový trailer Gotham Knights se povedl

I jedno zklamání.

Warner Bros na víkendové akci DC FanDome 2021 publikovali slíbený trailer z Gotham Knights.

Na to, že je tato hra známa už více než rok, se tak nějak doufalo, že bychom mohli konečně dostat přesný termín jejího vydání, leč se tak bohužel nestalo a to znamená určité zklamání. Stále platí pouze neurčité "2022".

Příběhový trailer byl údajně natočen přímo v enginu této third-person akce o rodince netopýřího muže, ale bez ústředního protagonisty.

Zachycuje Nightwinga, jak mluví se superzloduchem The Penguin, který mu vysvětluje, že batmaní parta nemá v Gothamu ovládaném The Court of Owls žádnou šanci.

Pak jsou vidět všichni členové - Nightwing, Batgirl, Robin a Red Hood - kterak bojují ve známých lokalitách mezi pastmi a zlomenými kostmi. Atmosféra na jedničku s hvězdičkou, když se míchá styl starých Gotham her, Assassins Creed a vyprávění ve filmečcích.

Watch on YouTube

Ve druhé videu objasňují autoři příběhu (Scott Snyder, Greg Capullo) a provozní šéf DC Jim Lee inspiraci pro Gotham Knights. Když prý hru viděl, prý ho naprosto dostala, i protože fanoušci tady dostanou rozšířenou verzi toho, co už znají.

Kreativní ředitel Patrick Redding pak dodal, že Taloni tady byli navrženi tak pestře, aby hráčům trvalo, než přijdou na správnou taktiku, jak je porazit. Prý si máme představit nějaké dobré RPG, kde vám tvůrci předhodí problém a je na vás, které z několika nabízených řešení si zvolíte, v závislosti na vašem stylu hraní.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Gotham Knights

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments