If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Reálný poslední den přestupového okna ve Football Manager 2022

Představení nových vlastností.

Společnosti Sports Interactive a SEGA představily dva další zásadní prvky hry Football Manager 2022, která vyjde 9. listopadu.

Cover image for YouTube videoIn The Studio: New Headline Features | Episode 2 | #FM22

Tým Sports Interactive s využitím zkušeností předních osobností světového fotbalu vytvořil vylepšený model posledního dne přestupového okna, který lépe zachycuje drama, vzrušení a napětí, jež se pojí s vyvrcholením termínu přestupů. Propracovanější je i spolupráce s realizačním týmem, a to díky nové týdenní organizační poradě, jež kopíruje způsob, jímž reální manažeři komunikují s trenéry a dalšími klíčovými podpůrnými pracovníky klubu.

Zevrubný pohled na obě tyto novinky v FM22 vás čeká v druhé epizodě série „In the Studio" moderované Jamesem Allcottem. Společnost Jamesovi dělají členové týmu Sports Interactive, odborník na fotbalové přestupy Fabrizio Romano a bývalý manažer Sheffield United Chris Wilder, kteří budou diskutovat o tom, jak Football Manager stírá hranice mezi hrou a realitou.

Přepracovaná podoba posledního dne přestupového okna v FM22 lépe zachycuje drama a napětí jednoho z nejchaotičtějších termínů fotbalového kalendáře. Manažeři budou v novém Centru závěrečného termínu (Deadline Day) lépe informováni o nejnovějších potvrzených smlouvách, zákulisních zprávách i nabídkách od agentů. Zároveň bude pro manažery snadnější se na přestupovém trhu orientovat ve víru událostí posledního dne. Na speciálních obrazovkách budou moci sledovat zájem ostatních klubů o jejich hráče, vytěžit maximum z hráčů, jejichž smlouva brzy skončí, a zjišťovat, kteří členové týmu byli v poslední době zalistováni k přestupu.

Přepracované uživatelské rozhraní vdechuje do průběhu závěrečného dne život například odpočítáváním do konce přestupového okna, které zaujímá celý den prominentní pozici, a informační lištou zobrazující nejnovější významné zprávy z přestupového trhu. Porady se zaměstnanci zase zjednodušují vaše interakce s klíčovými členy realizačního týmu, díky čemuž pak mají více času na řízení svěřených oblastí. V souladu se zkušenostmi fotbalových profesionálů byly porady do vašeho kalendáře poznačeny jako každotýdenní akce. Manažeři tak mohou lépe organizovat předzápasové přípravy, dlouhodobé cíle rozvoje hráčů a týmovou strukturu.

Manažeři budou moci návrhy svých specialistů okamžitě realizovat z rozhraní porady a navíc budou mít k ruce i celou řadu nových funkčních prvků pro maximalizaci přínosu realizačního týmu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Football Manager 2022

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments