If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Od zítřka bude zkušební týden Riders Republic s bohatou náplní zdarma

Pozvánka do soutěže + různé edice.

Ubisoft oznámil, že Riders Republic, chystané outdoorové sportovní hřiště pro obrovský počet hráčů, nabídne celosvětovou týdenní zkušební lhůtu od 21. do 27. října na Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation®4, PlayStation®5*, Stadia a také Windows PC prostřednictvím Ubisoft Store a Epic Games Store. Během zkušebního týdne Riders Republic si hráči budou moci užít čtyři hodiny ze hry ještě před vydáním, které je naplánováno na 28. října. Postup ze zkušebního týdne se přenese do libovolné edice hry, takže hráči budou moci po vydání pokračovat tam, kde přestali. Časově omezená týdenní zkušební verze bude obsahovat všech pět režimů kariéry a následující hry pro více hráčů: Mass Race: Čím šílenější, tím lepší. Takové jsou tyto epické multisportovní závody pro více než 50 hráčů. Nové závody se objevují náhodně na mapě každých 30 minut, takže se hráči budou muset připravit a hlídat si slepá místa, bránit svou pozici a využívat svých obratných dovedností, aby se probojovali k cílové čáře. Zkušební týden bude obsahovat až šest různých Mass Races. Tricks Battle: Hráči budou soutěžit v soupiskách 6v6 v arénách a pokusí se provést co možná nejvíc triků na různých modulech, aby za ně získali body. Tým s nejvyšším skóre vyhrává. Free For All: V tomto režimu mohou hráči vyzvat až 11 soupeřů a ukázat jim, jak se to dělá, díky vybranému seznamu napínavých událostí. Versus Mode: Hráči se mohou spojit až s pěti přáteli v kariérních soutěžích a zjistit, kdo je ten úplně nejlepší.
Cover image for YouTube videoWelcome to Trial Week | Riders Republic
Hráči navíc získají pozvánku do Mad Challenge: soutěže pro více hráčů, která nabídne možnost vyhrát odměny. Aby se hráči mohli zúčastnit, budou nejdříve muset dosáhnout 20 hvězdiček a odemknout si ShackDaddyho „Exclusive Multiplayer Contest“. Hráči, kteří se v hromadném závodu umístí v nejlepší desítce, budou zařazeni do slosování, ve kterém jeden hráč vyhraje motorku Canyon x Riders Republic a Gold Edition hry Riders Republic. Další vítězové rovněž získají Gold Edition hry Riders Republic. Přihlášky na Mad Challenge najdete zde: https://ridersrepublic.com/madchallenge Jinak se nyní dají předobjednat edice Gold a Ultimate: Gold Edition obsahuje základní hru a Year One Pass, který zahrnuje osm exotických sad, díky kterým si hráči budou moci upravit hratelnost v podobě vylepšení vybavení během celého roku; díky doplňku BMX Sport a exkluzivnímu obsahu, který vyjde po premiéře hry. Exotické sady Rocket Bike a Rocket Ski budou dostupné v den premiéry. Ultimate Edition obsahuje základní hru a Year One Pass, jakož i čtyři exkluzivní kosmetické balíčky: Cosmic, Rainbow, Neon a Skull'n Style. Hráči si rovněž budou moci užít 20 jízdenek do vrtulníku, aby se na své oblíbené vrcholky ve hře dostali rychleji než kdy dřív. Hráči, kteří si Riders Republic předobjednají, obdrží Rabbit Pack, jenž obsahuje tyto bonusy: kostým roztomilého králíčka Rabbit, modrou helmu Rabbit a duhový nátěr pro snowboard.
Cover image for YouTube videoWorld Trailer | Riders Republic
Upgrade na digitální verzi hry pro PS5™ je zdarma. Aby hráči provedli upgrade u odpovídajících diskových kopií na PS4™, budou potřebovat konzoli PS5™ s diskovou mechanikou. PlayStation.com/help. Riders Republic využívá Smart Delivery - kupte si hru jednou a automaticky si zadarmo stáhněte verzi optimalizovanou pro vaše zařízení, včetně Xbox Series X a S.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Riders Republic

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments